30 / 07 / 2024

Eskişehir İMOda genel kurul heyecanı

Eskişehir İMOda genel kurul heyecanı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 9. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri 20 ve 21 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Seçimler için Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu adaylığını açıkladı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir'de 185 bin 300 TL'ye satılık konut alanı imarlı arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir'de arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Eskişehir Alpu için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Odunpazarı Sümer Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 856 bin 542 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Odunpazarı, Sümer Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 856 bin 542 TL bedele satışa çıkardı.

Eskişehir'e Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü kurulması için öneri verldi!

Eskişehir'de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü kurulması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili Tepebaşı ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir'in imar sorunu var!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Eskişehir İMOda genel kurul heyecanı Haberi

Eskişehir İMOda genel kurul heyecanı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 9. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri 20 ve 21 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. 


Seçimler için Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu adaylığını açıkladı. "Toplum için, kentimiz için, meslektaşlarımızın onuru için, mesleğimizi itibarsızlaştıranlara karşı durmak için" sloganı ile yola çıkan Çağdaş İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu aday listesinde, asil üyeler olarak, Bülent Erkul, Berrin Çiftçi. 

Hasan Selim Şengel, Cumali Niğdelioğlu, Deniz Kılıç, Anıl Asil, İlkay Kara ve yedek üyeler olarak da Ali Mertler, Murat Kağıtçı, Erman Acay, Oytun Gökten, Fadime Zengin, Fatma Nur Parlak, Tayfun Toprak bulunuyor. 


İMO Genel Kurulunun 20 Şubat Cumartesi günü saat 10:00-15:00 saatleri arasında Zübeyde Hanım Kültür Merkezi nde, seçimler ise 21 Şubat Pazar günü 09:00-17:00 saatleri arasında İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Binası nda yapılacağı belirtildi. 


Milli...