02 / 05 / 2024

eskişehir İstasyon Köprüsü meydan

eskişehir İstasyon Köprüsü meydan

İstasyon Köprüsü’nün yıkıldığı alana Eskişehir'in en büyük meydanı yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, meydan düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyerek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Sakarya Nehri için Tarihi Sakarya Köprüsü yatağı genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak ve Fırat'tan sonra Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya Nehri'nin, ADASU Hidroelektrik Santrali (HES) ve Tarihi Sakarya Köprüsü arasındaki 8 kilometrelik yatağında genişletme çalışması başlatıldı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'ne tabliye betonu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan Aksu Köprüsü’nde iki yakanın birleşimi tamamlanarak tabliye betonu dökümüne başlandı.

eskişehir İstasyon Köprüsü meydan Haberi

eskişehir İstasyon Köprüsü meydan


Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Köprüsü’nün yıkıldığı alana Eskişehir’in en büyük meydanını kazandırmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, meydan düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyerek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.


TCDD tarafından yürütülen hızlı trenin yer altına alınma projesi kapsamında eski İstasyon Köprüsü bölümündeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’in en büyük meydanını kente kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler yol yapım çalışmalarını tamamlayarak, bölgedeki trafiği rahatlatacak olan yeni kavşağı trafiğe açtı. Böylece, Cengiz Topel ve Üniversite Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu da önemli derecede azaldı.


Meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir’in en büyük ve en güzel meydanını kente kazandırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek “TCDD ile yaptığımız protokol ile bizim projemizde mutabık...