29 / 04 / 2024

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.




Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç beyin onurlandırmasıyla Bafra Belediyesi’nin bir an önce yapılması için gayret gösterdiği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.


Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan ve Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştiren 260 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğindeki 10 ayaklı Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları, Perşembe günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla açılacaktır.

Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin, köprü açılışı ile ilgili olarak “Köprünün yapımında büyük emek sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimi saygılarımla bu güzel açılışa davet ediyorum. Hemşerilerimin katılmalarından onur duyacağım.” Dedi.



Bafra Belediyesi


Geri Dön