18 / 05 / 2024

eskişehir istasyon köprüsü yıkım

eskişehir istasyon köprüsü yıkım

Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı kararla Hızlı Tren hattı projesi yapım sebebiyle İstasyon Köprüsü'nün yıkımına karar verdi. Tramvay seferlerinin aksamaması için İstasyon Köprü'sünün yanına servis hattı inşa edileceği belirtildi..

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Sakarya Nehri için Tarihi Sakarya Köprüsü yatağı genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak ve Fırat'tan sonra Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya Nehri'nin, ADASU Hidroelektrik Santrali (HES) ve Tarihi Sakarya Köprüsü arasındaki 8 kilometrelik yatağında genişletme çalışması başlatıldı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

eskişehir istasyon köprüsü yıkım Haberi

eskişehir istasyon köprüsü yıkım

Büyüksehir Belediyesi, Hızlı Tren hattı yapımı sebebiyle İstasyon Köprüsü'nde yıkım çalışmalarının başlayacağını açıkladı. 


Yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin talebi doğrultusunda yıkım süresince tramvay seferlerinin aksamaması için Devlet Demiryollarınca İstasyon Köprüsü'nün yanına servis hattı inşa edileceği, yıkım süresince Estram seferleri bu hat üzerinden kesintisiz şekilde devam edeceği belirtildi. Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü'nün, yürütülen Ankara - İstanbul Hızlı Tren Projesi ve Eskişehir Gar Geçişi altyapı inşaatı kapsamında İstasyon Köprüsü'nün yıkılması talebinin Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu'nca incelenip karara bağlandığı belirtilen açıklamada "19 Eylül'den itibaren köprünün yıkılabilmesi ve tramvay geçici servis yolu inşaatı nedeniyle, İsmet İnönü-1 Caddesi'nin Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nden Fabrikalar Sokağa doğru Tepebası gidiş istikameti 3 ay boyunca trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşların olabildiğince az sıkıntı çekmesi dikkate alınarak varılan kararlara göre,...