30 / 07 / 2024

eskişehir kayakent belediyesi

eskişehir kayakent belediyesi

Eskişehirin Günyüzü ilçesine bağlı Kayakent Belediyesi, borçları yüzünden SGK ve bir dönem çalışan geçici işçiler tarafından icraya verildi

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Eskişehir Büyükşehir'den 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Merkez Işıklar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Eskişehir Alpu İtfaiyesi'ne yeni bina!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu’da yer alan ve kırsalda çıkan yangınlara erken müdahale edebilen İlçe İtfaiye Grubu için yeni hizmet binasını hizmete açtı.açtı.

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

eskişehir kayakent belediyesi Haberi

eskişehir kayakent belediyesi

Eskişehirin Günyüzü ilçesine bağlı Kayakent belde Belediyesi, borçları yüzünden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve bir dönem çalışan geçici işçiler tarafından icraya verildi. Belediyenin hizmet binası dahil 12 menkul ve gayrimenkulü 13 Ocak 2012 tarihinde
 icra kanalıyla satılacak.

Kayakent Belediye Başkan vekili Hüseyin Seçkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1150 nüfuslu beldede 12 personelle hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Belediyeyi, 2009da TEDAŞa olan 500 bin lira elektrik borcuyla devraldıklarını ifade eden Seçkin, şöyle konuştu:

"2009dan bugüne kadar SGKya 170 bin lira sigorta primi borcu, bir dönem belediye bünyesinde çalışan 5 geçici işçiye de 140 bin lira borcumuz var. Yine bizim dönemimizde TEDAŞa 55 bin lira elektrik borcu oldu. Belediyenin kira gelirinden başka hiçbir geliri yok. İller Bankasından gelen parayla belediye personelinin maaşlarının ancak karşılıyoruz. Geçici işçilere ve SGKya olan borçlardan dolayı icralık olduk. TEDAŞ, alacağından dolayı...