12 / 05 / 2024

eskişehir kiralık otopark

eskişehir kiralık otopark

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otopark kiraya verecek

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 iş yeri satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan beş iş yerini ve bir otoparkı satışa çıkardı.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Eskişehir'de 17 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 17 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Büyükşehir'den 23 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 23 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Eskişehir'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Eskişehir 6. İcra Dairesi, Odunpazarı İlçesi Yassıhöyük Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 242 bin 840 TL olarak belirlendi.

eskişehir kiralık otopark Haberi

eskişehir kiralık otopark

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Mahallesi 333 ada, 1-2-5-23-24-25-29-32-34-35-41-42-43-48 parseller ile 9-10 numaralı parsellerin üzerine ayni hak tesisi (otopark) kurularak işletilmesi, her türlü borçtan ari, bakımlı ve kullanılır durumda bedelsiz olarak idareye devri, işletme süresi de 20 yıl olmak üzere söz konusu gayrimenkulün işletme hakkını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı.

Takribi inşaat maliyeti 5 milyon 240 bin 490,18 lira olan ihalede işletme hakkı muhammen bedeli ise 960 bin lira olarak belirlendi. İhale 23 Aralık 2009 tarihinde saat 16.00;da Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde yapılacak.

Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi bedel ödeyerek Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığından satın alabilecek. Bu arada ihalede katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı 157
bin 214 lira olarak...