14 / 05 / 2024

Eskişehir Novacity teslim

Eskişehir Novacity teslim

Eskişehir'de yepyeni bir cazibe merkezi olan Novacity projesinde sona gelindi. Yüzde 90 seviyesinde tamamlanan yaşam alanının Haziran ayında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı teslim tarihleri 2017!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı'nda hayata geçirdiği 115 konutun teslimleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Eskişehir'deki 35 bin kişilik yeni stat 30 Kasım'da açılacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Eskişehir’de yapımı tamamlanan 33 bin seyirci kapasiteli stattaki son çalışmaları yerinde inceledi. Turan, geçici kabul aşamasına getirilen stadın 30 Kasım’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teslim edilip hizmete gireceğini söyledi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları ihaleye çıkıyor!

TOKİ’nin Eskişehir Aşağısöğütönü’de yapacağı 484 konutun yeri belli oldu. 19 Eylül’deki ihale sonrasında inşasına başlanacak projedeki evlerin 14 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Eskişehir Novacity'de sona gelindi!

Eskişehir'de yepyeni bir cazibe merkezi olan Novacity projesinde sona gelindi. Yüzde 90 seviyesinde tamamlanan yaşam alanının Haziran ayında faaliyete geçmesi bekleniyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

Eskişehir stadının inşaatı Kasım'da bitecek!

Eskişehir'de yapımına devam edilen 35 bin kişi kapasiteli stadyum hakkında Murat Karayel "Bu senenin sonuna doğru ekim-kasım ayları gibi stadımızı teslim etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Nova City Eskişehir teslim tarihi!

Atabir İnşaat tarafından hayata geçirilen Nova City Eskişehir projesinde sosyal tesis, yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, süs havuzu bulunuyor. İşte Nova City Eskişehir teslim tarihi...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru listesi!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler için kura çekilişi gerçekleşecek. 3 oda 1 salon daireler başvuru önceliğine göre teslim edilecek. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru listesi...

Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 tapuları hemen teslim! Daireleri Şubat' ta!

Eskişehir Yaşam Park Evler yüzde 70' inin yeşil alana ayrıldı. Projede 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 tapuları hemen teslim edilirken daireleri Şubat' ta teslim edilmesi planlanıyor.

Başak Residence Eskişehir konutları hemen teslim!

Başak Konut tarafından hayata geçirilen Başak Residence Eskişehir projesi 9 bin 170 metrekare alandan oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Başak Residence Eskişehir konutları hemen teslim ediliyor.

Eskişehir Novacity 18 ayda teslim!

Atabir İnşaat, Eskişehir'in inşaat metrekaresi anlamında en geniş konut projesi Novacity, yatırımcılara nitelikli ve tarz sahibi bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Firma ortaklarından Oktay Atay, yeni yaşam alanı hedeflediklerini söyledi.

Eskişehir Novacity teslim Haberi

Eskişehir Novacity teslim

Eskişehir'de yepyeni bir cazibe merkezi olan Novacity projesinde sona gelindi. Atabir İnşaat tarafından inşa edilen projenin dün tanıtım toplantısı yapıldı. Yüzde 90 seviyesinde tamamlanan yaşam alanının Haziran ayında faaliyete geçmesi bekleniyor.  'Şehrin en iyisi ile tanışın' sloganı ile yola çıkan ve Atabir İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Novacity projesi, 39 bin metrekare alana inşa ediliyor. 23 bin metrekarelik inşaat alanı ve 16 bin metrekare sosyal faaliyet alanı ile birçok ayrıcalığı bünyesinde barındırıyor, Yaşam merkezinde iş yeri ve çoklu dairelerin yanı sıra, alışveriş merkezi, spor salonu, spa ve yüzme havuzu gibi pek çok donatı bulunuyor, Bu muhteşem projenin dün düzenlenen kokteyle tanıtımı gerçekleştirildi. Kokteylden sonra Atabir Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensuplarına şantiye alanını gezdirerek proje hakkında bilgiler verdi.



Web: