28 / 04 / 2024

Eskişehir Novacity'de sona gelindi!

Eskişehir Novacity'de sona gelindi!

Eskişehir'de yepyeni bir cazibe merkezi olan Novacity projesinde sona gelindi. Yüzde 90 seviyesinde tamamlanan yaşam alanının Haziran ayında faaliyete geçmesi bekleniyor.



Eskişehir'de yepyeni bir cazibe merkezi olan Novacity projesinde sona gelindi. Atabir İnşaat tarafından inşa edilen projenin dün tanıtım toplantısı yapıldı. Yüzde 90 seviyesinde tamamlanan yaşam alanının Haziran ayında faaliyete geçmesi bekleniyor.  'Şehrin en iyisi ile tanışın' sloganı ile yola çıkan ve Atabir İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Novacity projesi, 39 bin metrekare alana inşa ediliyor. 23 bin metrekarelik inşaat alanı ve 16 bin metrekare sosyal faaliyet alanı ile birçok ayrıcalığı bünyesinde barındırıyor, Yaşam merkezinde iş yeri ve çoklu dairelerin yanı sıra, alışveriş merkezi, spor salonu, spa ve yüzme havuzu gibi pek çok donatı bulunuyor, Bu muhteşem projenin dün düzenlenen kokteyle tanıtımı gerçekleştirildi. Kokteylden sonra Atabir Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensuplarına şantiye alanını gezdirerek proje hakkında bilgiler verdi.



Web: http://www.novacityeskisehir.com/



Eskişehir'in Sesi Son Haber



Haber Milliyet Orta Anadolu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Eskişehir'de bir aile rezidansı özelliği taşıyan Novacity, 39 bin metrekarelik dev tema üzerine inşa ediliyor. Tekli ve çoklu ofis seçenekleriyle de iş dünyasının gözdesi olmayı hedefliyor.


Eskişehir'in en hızlı gelişim gösteren Eski Fabrikalar Bölgesi'nde konumlanan konut projesiyle, Eskişehir'e yakışır bir yaşam alanı inşaa ettiklerini belirten Atabir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Murat Kahya, modern mimari yapısı ve ayrıcalıklı sosyal donatılarıyla Novacity'nin kentin yaşam standartlarını yükselttiğini ifade etti. Novacity projesinin inşaatının yüzde 90 seviyesinde tamamlandığını belirten Başkan Kahya, kısa bir süre içerisinde Novacity'de yaşamın başlayacağını belirtirken Eskişehir halkına da projeye göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. Hasan Kahya, proje hakkındaki tüm bilgileri Milliyet Anadolu okuyucularıyla paylaştı: 


Novacity'i özel kılan nedir? 


'Şehrin En İyisi İle Tanışın' sloganıyla yola çıkan Novacity, 39 bin metrekare dev tema üzerine inşa ediliyor. Şimdiye kadar Eskişehir'in en geniş metrekareye sahip konut projesi olarak 23 bin metrekarelik inşaat alanı ve 16 bin metrekarelik sosyal faaliyet alanıyla birçok ayrıcalığı bünyesinde barındırıyor. 

İşyeri ve çoklu daire seçeneklerinin yanı sıra alışveriş merkezi, spor salonu, spa ve yüzme havuzu gibi sosyal imkânlara sahip olan kompleks yaşam alanında modern mimari trendleri uyguluyoruz. 


Ayrıcalıkları nelerdir? 


İç avlulu konut projesi olarak tasarlanan Novacity'de blok katlarda mağazalar yer alırken, üst katlarda da dairelerimiz bulunmaktadır. Projemiz 10 kattan oluşan bir blok ve üç kattan oluşan altı blokta '2+1', '3+1', '4+1' gibi farklı tipteki daire seçenekleriyle aile rezidansı özelliği göstermektedir. Ayrıca kullandığımız ürünlerin kalitesinde doğallığı ve işlevselliği ön planda tuttuk. 


Yeni projeleriniz var mı? 


Eskişehir'in en canlı bölgesinde inşası devam eden projemiz, hayatın gündelik enerjisine daima şahit olan otel, alışveriş merkezi ve şehir belediyesi binalarının hemen yanı başında yer alıyor. Özellikle şehrin iş dünyasını merkez aldığımız Soho Business Center'da ayrıcalıklı ofis yaşamı konseptini hedef alıyoruz. 


Kompleks bir binada tekli ve çoklu ofisler olarak tasarladığımız iş alanlarında teknoloji donanımını en üst seviyede tutuyoruz. Soho Business Center'm içinde yer alan toplantı salonları, açık/kapalı otoparkı ve güvenlik sistemleriyle şehir merkezinde iş dünyasına yer açıyoruz. 




Milliyet Orta Anadolu


Geri Dön