21 / 05 / 2024

eskişehir odunpazarı sözleşme

eskişehir odunpazarı sözleşme

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imzasıyla hayata geçirilen Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında satışa sunulan 74 adet konuttan 23'ü için 22 Ocak'ta kura çekilişi yapıldı. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar sözleşme tarihi...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı projesiyle 428 yeni konutun yanı sıra ticaret merkezi de inşa edecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Odunpazarı Sümer Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 856 bin 542 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan daireler için sözleşme dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

eskişehir odunpazarı sözleşme Haberi

eskişehir odunpazarı sözleşme

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında kuralı satış yöntemi ile satışa sunulan 74 adet konuttan 3+1 konutlara başvuran 48 kişi ile 2+1 ve 4+1 konutlar için 22 Ocak 2015 tarihinde kura çekilişi yapıldı.


Kura neticesinde sözleşme tarihi 02 Şubat ile 06 Şubat 2015 tarihleri arasında değişiyor. Satış sözleşmeleri ise T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara Eskişehir Yunus Emre Şubesi'nde imzalanacak.


Konut seçimi ve sözleşme imzalama programına göre; 3+1 konutlara başvuru yapan 48 hak sahibinin, 02 Şubat 2015 tarihinden başlayarak Eskişehir Odunpazarı Karapınar Konut Şantiyesi'nde projenin Müşavir Firması olan Metroplan Müş. Müh. San. Tic. Ltd. Şti. nezaretinde konut seçimi yaparak, bir gün sonra bankada satış sözleşmesi imzalamaları gerekiyor.


Asiller için sözleşme imzalama programına göre; 2+1 ve 4+1 konutlar için hak sahibi olanlar ise, 05 Şubat...