07 / 05 / 2024

Eskişehir öğrenci evi fiyatları

Eskişehir öğrenci evi fiyatları

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Eskişehir’de eski öğrenci yurdu binası çöktü!

Eskişehir’de yıkılması için boşaltılan ve uzun zamandır kullanılmayan eski öğrenci yurdu binası çöktü.

Eskişehir'de kiraladıkları evde define arayan şüpheliler aranıyor!

Eskişehir'de SİT alanı içindeki bir evi kiralayarak içinde kaçak kazı yapan ve buldukları kaya mezarı tahrip eden şüheli şahıslar aranıyor.

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Tokat'ta eski lojmanlar öğrenci evi olacak!

Almus ilçesinde özelleştirilen kuruluşa ait 37 müstakil lojmanı devralan belediye, yapılacak çalışmanın ardından binaları öğrenci evi olarak hizmete sunacak.

Eskişehir Odunpazarı'nda atıl binalar yıkılıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Büyükdere mahallesindeki Süceattin Veli Parkı’nın sınırlarında bulunan iki evi yıktı.

Azerbaycanlılar Eskişehir'de kültür evi açmak istiyor!

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın, kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelerek, Odunpazarı bölgesinde bir Azerbaycan Kültür Evi açmak için uğraştıklarını söyledi.

TÜGVA'dan Eskişehir'e 247 kapasiteli yurt!

Eskişehir ilinde de hizmet verecek olan TÜGVA Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Gökmeydan Mahallesinde açıldı. Tügva Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert, yurdun 247 kişilik kapasitesi olduğunu söyledi.

TÜGVA Eskişehir'de yurt açtı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Türkiye genelinde yurt açmaya devam ediyor. TÜGVA Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Gökmeydan Mahallesinde açıldı. Tügva Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert, yurdun 247 kişilik kapasitesi olduğunu söyledi.

Eskişehir ile Ankara arasındaki YHT seferlerinde öğrenci sayısı arttı!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehir ile Ankara arasındaki YHT seferlerinin,öğrenci sayısında ciddi artış sağladığını söyledi.

Yabancı yatırımcılar İstanbul’da öğrenci evi alıyor!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2015 Raporu’na göre İstanbul, Avrupa’da yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği ilk 20 şehir arasında yer alıyor. Uluslararası yatırımcılar İstanbul’da öğrenci evi alıyor.

Eskişehir Beylikova Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Eskişehir’in Beylikova ilçesine Kültür Bakanlığı tarafından yaptırılan Kültür Evi tamamlandı. Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde yaptırılan Kültür Evi’nde sosyal etkinlikler yapılması planlanıyor.

Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Yenişehir Kültür Evi'ne dönüştürüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin bir bölümünü "Yenişehir Kültür Evi"ne dönüştürerek, özellikle yaşlıların zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri için örnek bir projeye daha imza attı.

Eskişehir öğrenci evi fiyatları Haberi

Eskişehir öğrenci evi fiyatları

Eskişehir’de apart, yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evlerin kira fiyatları yüzde 25 arttı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, öğrencilere uyarılarda bulundu.

Hürriyet'te yer alan habere göre Çelik, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin, internet üzerinden sahte evler göstererek kapora alan dolandırıcılara karşı dikkatli olması gerektiğini belirtti. 

Yüzde 25 artış 

Öğrenci konutlarındaki fiyatların son 5-6 yılda rekor seviyeye ulaştığını söyleyen Başkan Çelik, “Eskişehir’de bu sene itibariyle konuşuyorum; kiralarda, öğrencilerin barındıkları yerlerde yüzde 20-25 civarında bir artış söz konusu. Meslektaşlarımıza baktığımızda ellerinde çok mevcudun olmadığını görüyorum. Eski oturan öğrenciler eskiden ev değiştirirdi. Şimdi onların değiştirmediğini görüyoruz. Bunun da sebebi bundan sonraki tutacakları evlerin yüzde 20 arttığını onlar da fark ediyorlar ve görüyorlar. Geçtiğimiz 5-6 yıl döneminde Eskişehir’de hiç artış yoktu kiralarda. Ama bu...