20 / 05 / 2024

Eskişehir plajı ulaşım

Eskişehir plajı ulaşım

Kentpark içerisinde yer alan Eskişehir plajı yeni sezonu açtı. Orta Anadolu'nun tek plajı olma özelliğini taşıyan Kentpark içerisindeki suni plaj kapılarını 2014 yaz sezonu için Eskişehirlilere ve dışarıdan gelen konuklara açtı.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi 2019'da açılacak!

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi’nin gelecek yıl açılacağını dile getiren Erol Tabanca, ‘2019 OMM’un yılı olacak’ dedi.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Eskişehir Modern Sanat Müzesi'ni Japonlar yapacak!

Eskişehir Odunpazarı'da inşa edilecek modern sanat müzesinin detayları paylaşıldı. Projenin yapımını Japon mimar Kengo Kuma'nın mimarlık ofisi, Kengo Kuma & Associates üstlenecek.

Vakıf Katılım 40. şubesini Eskişehir'de açtı!

Vakıf Katılım 40. şubesini açtı. Eskişehir Şubesi ile 40 şubeye ulaşan Vakıf Katılım, bir yılda 19 milyon lira kar elde etti.

Eskişehir'de Hamam Müzesi yapım ve işletme ihalesi 19 Nisan'da!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hamam Müzesi yapılmak ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak..

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Eskişehir plajı ulaşım Haberi

Eskişehir plajı ulaşım


Kentpark içerisinde yer alan Eskişehir plajı yeni sezonu açtı. Orta Anadolu'nun tek plajı olma özelliğini taşıyan Kentpark içerisindeki suni plaj kapılarını 2014 yaz sezonu için Eskişehirlilere ve dışarıdan gelen konuklara açtı. Yaz boyunca serinlemek isteyen Eskişehirlilere hizmet yerecek olan plaj yaz sezonu boyunca sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında hafta içi 5 lira, hafta sonu 16 yaş altı için 5 lira, 16 yaş üstü için ise 10 lira karşılığında hizmet verecek. 

Aynca, 23 Haziranda başlayacak olan ve 6-17 yaş vatandaşlann katılabileceği hafta içi yüzme kurslanna da kayıtlar yine Kent Park'ta bulunan kapalı yüzme havuzunda yapılacak. Bunun yanı sıra hafta sonu vatandaşlar 20 lira karşılığında açık havuzdan da...