19 / 07 / 2024

Eskişehir Reşadiye Camisi

Eskişehir Reşadiye Camisi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, Reşadiye Camisi'nin minare ve kubbeleri mavi ile pembe renkli aydınlatma sistemiyle donatıldı.

Eskişehir Halk Ekmek A.Ş personel alımı yapacağını duyurdu!

Eskişehir Halk Ekmek A.Ş tarafından personel alımı yapılacağını açıkladı Buna göre belirtilen şartlar merak ediliyor. Başvuru şartları neler ve başvuru belgeleri ile başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Eskişehir’de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdığını duyurdu. Buna göre, Gündoğdu’dan başlayan dönüşüm için “Kat Karşılığı Yapım İşi İhaleleri” uzlaşma görüşmeleri tamamlanarak, uygulama aşamasına geçildiği açıklandı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir'de deprem riski yüksek: Yerleşim olmayan yerler imara açılmamalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) "Fay üzerinde yaşayan kentlerimiz" rapor serisine Eskişehir ilini de ilave etti. JMO raporundaki verilere bakıldığında, Eskişehir zeminin birçok bölümünün alüvyondan oluştuğu ortaya çıkıyor. Rapora göre, Eskişehir'in deprem riski yüksek.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir Sivrihisar’daki binalar yıkılma tehlikesi altında!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bulunan 170 yapı deprem riski yönünden incelendi. Ortaya çıkan sonuçlara göre binaların yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirlendi.

Reşadiye'nin imar sorunu çözülmeyi bekliyor!

Reşadiye 2014 yılında köy statüsünden çıkarıldı ve büyük bir mahalle oldu. Reşadiye şehir merkezlerine çok yakın olmasına rağmen, çok basit imar ve alt yapı sorunlarından dolayı bir türlü hak ettiği şekilde gelişemiyor.

Eskişehir'de konut satışları yüzde 22,8 düştü!

TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Eskişehir’de konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22,8 oranında düştü.

Eskişehir'de konut satışları Şubat'ta yüzde 35 düştü!

TÜİK 2019 yılı Şubat ayı konut satış verilerine göre, Eskişehir'de geçen ay ki konut satışları bir önceki aynı döneme göre yaklaşık yüzde 35 oranında düştü.

Eskişehir'de konut satışları yüzde 10 azaldı!

TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğü konut satış verilerini açıkladı. Buna göre, Eskişehir'de 2018 yılında  yıllık toplam konut sayısı bir önceki yıla göre yüzde 10,1 düştü.

Samsun'un Reşadiye Mahallesi 50 yıldır imar bekliyor!

Samsun'un en eski yerleşimlerinden olan Reşadiye Mahallesi'nin 50 yıllık imar bekleyişi devam ediyor..

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Eskişehir Reşadiye Camisi Haberi

Eskişehir Reşadiye Camisi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Reşadiye Camisi'nde başlattığı ışıklandırma çalışmalarını tamamladı.


Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, minare ve kubbeler mavi ile pembe renkli aydınlatma sistemiyle donatıldı.


Caminin son cemaat bölümüne yeşil, duvarlarına ise sarı renkli led ampullerle donatıldı. Yeni ışıklandırmayı gören cami cemaati, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür...