24 / 05 / 2024

Eskişehir riskli alanlar fotoğraf

Eskişehir riskli alanlar fotoğraf

Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm içerisinde bulunan riskli alanlarla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada 8 mahallede görevli kartı bulunan Büyükşehir çalışanlarının binaları fotoğraflayacağı belirtildi.

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Bazı alanlar Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Eskişehir Odunpazarı'nda 4 mahalle riskli alan ilan edildi!

Eskişehir Odunpazarı'nda 4 mahallede bulunan bazı alanlar riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Eskişehir'deki riskli binalar yıkılacak!

Hükümetin eski ve atıl durumda olan binaların yenilenmesi için çıkartılan karar sonrası yıkım ve dönüşüm çalışmaları hızlandı. Eskişehir merkezinde bulunan riskli binalar tek tek tespit edilip yıkılacak.

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Halk GYO'dan Eskişehir Panorama Plus'ta satılık 4 gayrimenkul!

Halk GYO, Odunpazarı'nda bulunan Eskişehir Panorama Plus Projesi'nin ticari alanlarını satışa çıkardı. Projede yer alan 4 gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

İşte Eskişehir 1/25 binlik imar planının ayrıntıları!

Eskişehir'in gelecek 30 yılını planlayacak olan 1/25 binlik imar planları geçtiğimiz ay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. En çok merak edilen ise planın ayrıntılarıydı. Yeni plana göre hangi alanlar ne olarak belirlendi. İşte detayları...

Eskişehir'deki riskli alanlar konut fiyatlarını olumsuz etkiliyor!

Eskişehir'in 8 mahallesindeki 56 hektarlık alanla ilgili 4 yıl önce önce ''Riskli alan'' kararı yayınlanmıştı. Bu kapsamda açıklama yapan emlakçılar, alanla ilgili sürecin uzadıkça bölgedeki emlak fiyatlarının ve satışlarının olumsuz etkilendiğini belirtti.

Eskişehir Beşikderesi'nin yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hafta sonu tatillerini yoğun olarak geçirdiği piknik alanlarından biri olan Beşikderesi mevkiinde yol bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Eskişehir riskli alanlar fotoğraf Haberi

Eskişehir riskli alanlar fotoğraf

Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm içerisinde bulunan riskli alanlarla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada 8 mahallede görevli kartı bulunan Büyükşehir çalışanlarının binaları fotoğraflayacağı belirtildi.

Yapılan açıklamanın ayrıntıları şöyle: "Mustafa Kemal Paşa, ihsaniye, Hacıalibey, Yeni İşıklan Mamure, Deliklitaş ve Kurtuluş mahal İçlerinin Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli alan ilan edilen kısımlarında, arsa ve binalarda tespit çalışmaları yapılmaktadır. Çalışmaların doğru yapılabilmesi ve sağlıklı sonuçlar elde edilebilmesi için; bahse konu alandaki konutların ve işyerlerinin içerisine girilmekte, ölçüm yapılmakta ve fotoğraf çekilmektedir. 


Bu nedenle Mustafa Kemal Paşa, İhsaniye, Hacıalibey, Yeni, Işıklar, Mamure, Deliklitaş ve Kurtuluş mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımızın; müsterih olmaları, bölgede bu çalışmayı yürüten ve Belediyemizce "Görevli Kartı" verilmiş olan görevlilere yardımcı olmaları gerekmektedir. 'Görevli Kartı" üzerinde ıslak imza ve kırmızı mühür bulunmasına...