05 / 05 / 2024

Eskişehir Seyitgazi hastanesi

Eskişehir Seyitgazi hastanesi

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirası 3,9 milyar TL'yi aştı!

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirasının 3,9 milyarı aştığını söyledi.

Eskişehir Seyitgazi Belediyesine ait taşınmazlar 2.5 milyon TL'ye satıldı!

Eskişehir Seyitgazi ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Uğur Tepe, eski Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın belediyenin 1 milyon metrekarenin üzerinde toprağını sattığını açıkladı.

Eskişehir Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Dev kampüs, açılış için gün sayıyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Eskişehir Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Eldemir, şu ana kadar 5 şehir hastanesinin açıldığını söyledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta açılacak!

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak. 1081 yatak kapasitesi sahip olan hastanenin son hali görüntülendi...

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne Avrupa'nın En İyi Sağlık Projesi ödülü!

Eskişehir Şehir Hastanesi henüz hizmete girmeden Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımları ödüllerini topladı.

Eskişehir Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 71 Evler Mahallesi'ndeki şehir hastanesi inşaat alanında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Eskişehir Şehir Hastanesi'nın yıl sonunda hizmete gireceği paylaşıldı.

Eskişehir Seyitgazi hastanesi Haberi

Eskişehir Seyitgazi hastanesi

31 Mart 2019’daki yerel seçimlerden önce, Eskişehir Seyitgazi'de 'On yataklı Kırka Entegre Hastanesi' yapılacağına dair Sağlık Bakanlığı'ndan müjde gelmişti. Ancak o günden sonra hastane inşaatı için henüz çalışma başlamadı.

BirGün Gazetesi'nden Mustafa M. Bildircin'in haberine göre;  seçim döneminde temeli atılan Kültür Merkezi inşaatının ise yarım bırakıldığı iddia edildi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Eskişehir ziyaretinde yatırım sürecinin başladığını duyurduğu, hastane projesinin ne zaman hayata geçirileceği merak konusu oldu. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer hastane inşaatının yapılacağı alana ziyarette bulundu. Sağlık Ocağı çalışanları ile sohbet eden Çakırözer, “Kırka’daki sağlık ocağı yeterli değil. Akşam dörtten sonra tek doktor dahi yok. İlçenin acil hastaneye ihtiyacı var. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Eskişehir ziyaretinde 10 Yataklı Kırka Entegre Hastanesi için yatırım sürecinin başladığını duyurdu.  Aradan neredeyse iki yıl geçti. Hastane...