04 / 05 / 2024

eskişehir tepebaşı küçük sanayi sitesi

eskişehir tepebaşı küçük sanayi sitesi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Satılmışoğlu’na yapılması planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletmesi ihtimali yok. Büyükşehir’in bizi ihanetle suçlamasını anlamsız ve yersiz buluyoruz” diye konuştu.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Eskişehir 4. İcra Dairesi Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan arsayı 30 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Büyükşehir'den 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Işıklar Mahallesi, 1121 ada 230 parselde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Eskişehir'de 20.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 589 bin 132 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi yarın!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

eskişehir tepebaşı küçük sanayi sitesi Haberi

eskişehir tepebaşı küçük sanayi sitesi

Önceki gün Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen 1/25 binlik planlar CHP’li başkanları karşı karşıya getirdi. Büyükşehir Belediyesi, meclis toplantısının ardından Ataç’ın Tepebaşı’na küçük sanayi sitesi isteğini ‘ihanet’ olarak yorumlayan bir açıklama yaptı. Ataç da basın toplantısıyla ‘ihanet’ suçlamasına cevap verdi. “Biz burada Tepebaşı’nın geleceğiyle ilgili bir işlemde müdahale ediyoruz veya taleplerimizi sunuyoruz. Bir küçük sanayinin Tepebaşı bölgesinde yer alması isteği ihanetle suçlanıyorsa biz bu suçu işleyeceğiz” diyen Ataç, şöyle konuştu:


Eskişehir'in 1/25 binlik imar planı onaylandı!


“Bu plan 2030’lara dayanan bir plan. O tarihte Tepebaşı’nın nüfusu belki 600 binlere çıkacak. Tepebaşı, Türkiye’nin çağdaş yüzü. Burada yaşayan insanların bir takım ihtiyaçları var. Biz bu ihtiyaçları karşılamak zorundayız. Burada bir Baksan gerçeği var. Olay zaten bunun üzerinde dönüyor. Baksan Tepebaşı’nın çok önemli...