28 / 04 / 2024

Eskişehir Tepebaşı yeni yolları

Eskişehir Tepebaşı yeni yolları

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batıkent Mahallesi, Bozdağ ve Yarımca’da çalışmalarını yoğunlaştırdı.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesinde son dakika! 126 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Eskişehirlilerin merakla beklediği 126 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 71 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de inşa edeceği 71 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih belli oldu! 71 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni projeler inşa edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 71 yeni konut hayata geçirecek.

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

TOKİ Eskişehir projesi geliyor! Eskişehir'in o ilçesine 77 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 77 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Tepebaşı yeni yolları Haberi

Eskişehir Tepebaşı yeni yolları

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batıkent Mahallesi, Bozdağ ve Yarımca’da çalışmalarını yoğunlaştırdı.


Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın “Tepebaşı’nda asfaltlanmadık sokak kalmayacak” sözü doğrultusunda çalışan ekipler, Nayman Sokak’ı tamamlar tamamlamaz, bölgenin diğer noktalarındaki mesailerine başladı. Dumlupınar İlkokulu’nun etrafında bulunan sokaklarda da çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, buradaki çalışmalarla aynı zamanda Batıkent’te Hayrettin Karaca Sokak’ta da asfalt döküyor.


Öte yandan Bozdağ Mahallesi’nde kilit taş öncesi hazırlıklar başladı. Yarımca’da ise mahalle genelindeki taş döşeme işlemi tamamlanmak üzere olduğu...