04 / 05 / 2024

eskişehir tesis

eskişehir tesis

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Seyir’ projesinin ilk icraatı olarak, otobüs şoförlerinden gelen yoğun talep üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi içerisinde bulunan son durağa sosyal tesis inşa etti.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Eskişehir'de tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi'ndeki tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Eskişehir'de tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediye tarafından Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Eskişehir'de tesis yapım ve işletme ihalesi 3 Ekim'de!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan arazi üzerine tesis inşa etme ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Eskişehir'de 12.5 milyon TL'ye tesis yaptırılması ihalesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine tesis yaptırılması ve işletilmesini ihale edecek. İhale konusu işin yatırım tutarı 12 milyon 523 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir'den tesis yapım ihalesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tesis yapım ve işletme ihalesi düzenliyor. İhale 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Eskişehir'de otobüs şoförleri için sosyal tesis inşa edildi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Seyir’ projesinin ilk icraatı olarak, otobüs şoförlerinden gelen yoğun talep üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi içerisinde bulunan son durağa sosyal tesis inşa etti.

Eskişehir Emniyeti taşınıyor!

Eskişehir Emniyeti, yeni binasına taşınmaya başladı. Kent merkezindeki eski binanın Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü olacağı ve en üst katının da sosyal tesis olacağı öğrenildi.

Nova City Eskişehir teslim tarihi!

Atabir İnşaat tarafından hayata geçirilen Nova City Eskişehir projesinde sosyal tesis, yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, süs havuzu bulunuyor. İşte Nova City Eskişehir teslim tarihi...

Rixos Eskişehir'e LEED Gold sertifikası!

Rixos Eskişehir, Türkiye'de bu sertifikaya sahip 4. tesis oldu. Eskişehir Bademlik'te, doğal yapıya uygun inşa edilen Rixos Eskişehir, Amerika Yeşil Bina Konseyi tarafından dünyanın en büyük çevre ödülü "LEED Gold Sertifikası" ile ödüllendirildi.

Eskişehir Tepebaşı'nda icradan 5 milyon TL'ye satılık kültürel tesis alanı!

Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir Tepebaşı Eskibağlar'da yer alan kültürel tesis alanını 31 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 ile 14.10 arasında satışa çıkarıyor.

eskişehir tesis Haberi

eskişehir tesis


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi son durağında otobüs şoförlerinin ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir alan oluşturmak üzere Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşa etti. Gün içerisinde 14 otobüs hattından 112 şoförün kullanabileceği tesiste şoförler araçların kalkış saatlerini beklerken ihtiyaçlarını giderebilecekler.


Böyle bir dinlenme alanına ihtiyaç duyduklarını belirten otobüs şoförleri “Özellikle kış aylarında büyük zorluklar yaşıyorduk. Proje ile birlikte ihtiyaçlarımızı giderebileceğimiz ve kalkış saatini sıcak bir ortamda bekleyebileceğimiz bir alana kavuştuk.” dediler.



Eskişehir Büyükşehir...