16 / 05 / 2024

eskişehir toplantı

eskişehir toplantı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü tarafından Eskişehir'de Atık Göleti ve Malzeme Ocakları için halkın katılım toplantı düzenlenecek...

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Eskişehir'de seyyar emlakçıların peşine düşecekler!

Eskişehir Emlakçılar Dayanışma Derneği üyeleri, yaptıkları toplantının ardından seyyar emlakçıların peşine düşeceklerini bildirdiler. 

Eskişehir Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 71 Evler Mahallesi'ndeki şehir hastanesi inşaat alanında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Eskişehir Şehir Hastanesi'nın yıl sonunda hizmete gireceği paylaşıldı.

Eskişehir’de iskansız binalar arttı!

Eskişehir Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Çetin, dernekte düzenlenen toplantıda binalarda iskan sorununu ele aldı. Çetin “Eskişehir’de iskânsız bina sayısı da had safhada” dedi.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir'de yeni stadın parasını TDV bütçesi karşıladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle eski stat alanının yapılaşmaya açılmaması için yeni stadın parasını Türk Dünyası Vakfı bütçesinden karşıladık." diye kon

Eskişehir Tepebaşı'nda imar planları değişecek!

Eskişehir merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 1/25 binlik imar planının görüşülüp kabul edildiği dünkü Belediye Meclis Toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşe'in sosyal medya üzerinden kendisini eleştirmesine tepki gösterdi.

Eskişehir'de imar planları yenilecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelen 1/25 binlik nazım imar planının, Kurban Bayramı sonrasında 20 Eylül’de yapılacak toplantıda görüşülmesine karar verildi.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Eskişehir Kentsel Siti’nin geleceğine yön verilecek!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Kentsel Siti Alan Başkanlığı Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda “Alan Yönetimi ve Yönetim Planı” konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda eşgüdüm içinde çalışmada yaşanan sıkıntılar görüşüldü.

eskişehir toplantı Haberi

eskişehir toplantı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI’NDAN DUYURU


ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü tarafından; Eskişehir İli, Seyitgazi İlçesi, Kırka Bucağı’nda, 7. Atık Göleti ve Malzeme Ocakları Projesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri:Kırka Kültür Sarayı 

Toplantı Yerinin Adresi:Emek Mah. Ahmet Özmutlu Sok.No:14 Kırka/Eskişehir

Toplantı Tarihi:29.07.2013

Toplantı Saati:14:00


Proje Sahibi:

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Tel : 0 (222) 681 22 00 Faks :0 (222)681 22 02

ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

Ekonorm Çevre İ.S.G Ölçüm Hiz. Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti. Tel -.0(312)466 10 90 Faks : 0(312) 466 10...