19 / 05 / 2024

eskişehir tramvay güzergahı

eskişehir tramvay güzergahı

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi'nin (ESTRAM) bir süre önce kapanan SSK hattı bugünden itibaren seferlere başladı. ESTRAM SSK hattı 31 Ocak tarihinden beri kapalı idi...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Stresten uzak bir yaşam alanı vaat eden Nef Arsa Eskişehir, Nef güvencesiyle 91 bin TL'ye arsa alma imkanı sunuyor.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir'de evden çıkmamak için evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı!

Eskişehir'de evden çıkmamak için kirada oturduğu evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Eskişehir'den arazi alan yabancılar meclis gündeminde!

Eskişehir'den arazi alan yabancı ülke vatandaşları meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yatırımcıların yeni gözdesi Eskişehir Sivrihisar!

Ankara-İzmir otobanı Eskişehir'in Sivrihisar bölgesindeki arazilerin fiyatlarını yükseltiyor. Otobanın güzergahında otobona vuran yerlerde metrekaresi 7-8 liralara kadar talep görüyor. 

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Eskişehir Gündoğdu baştan sona yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için belediye meclisinin kararını bekliyor.

eskişehir tramvay güzergahı Haberi

eskişehir tramvay güzergahı


Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi'nin (ESTRAM) bir süre önce kapanan SSK hattı bugünden itibaren seferlere başladı.


Hızlı Tren yeraltı geçişi çalışmaları nedeniyle 31 Ocak tarihinden beri kapalı olan SSK yönlü tramvay seferleri başladı. Yıldız-SSK hattında sefer yapan acil durum otobüslerinin belirli süre hizmet vermeye devam edeceği belirtilerken, yeni tramvay seferlerinin ise; Otogar-SSK, OGÜ-SSK, OGÜ-Otogar, 71 Evler-Emek Opera hatları olduğu belirtildi.



Ray...