05 / 05 / 2024

Eskişehir ulaşım hatları

Eskişehir ulaşım hatları

Eskişehir, TÜLOMSAŞ, Raylı Sistemler Kümesi gibi kurumların yanına 200 milyon dolarlık Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi projesini de katarak dünya pazarlarında iddiasını artırmaya hazırlanıyor.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Vakıf Katılım 40. şubesini Eskişehir'de açtı!

Vakıf Katılım 40. şubesini açtı. Eskişehir Şubesi ile 40 şubeye ulaşan Vakıf Katılım, bir yılda 19 milyon lira kar elde etti.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Polimeks Eskişehir'e müze inşa edecek!

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. 10 milyon dolara mâl olacak müzenin 2017 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Eskişehir İmar Müdürlüğü 50 yıl önce kuruldu!

Eskişehir Sakarya Gazetesi "50 yıl önce bugün Sakarya" bölümü kapsamında İmar ve İskan Bakanlığı'nın Eskişehir'de yaptığı çalışmalar yayınladı.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım!

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Çeşitli sosyal imkanların bulunduğu projede fiyatlar 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım!

Blokların 15 kat şeklinde yükseleceği proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7- 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Eskişehir'de mobilya meslek lisesi açılacak!

Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. " dedi.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yükseliyor. Projede konutların 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Eskişehir ulaşım hatları Haberi

Eskişehir ulaşım hatları

Eskişehir raylı sistemler sektöründe dünya ülkelerine yönelik pazarlanabilir ürünler yapmayı hedefliyor. İnovasyona dayalı bu süreçte TÜLOMSAŞ, Raylı Sistemler Kümesi ve kurulacak olan Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi (URAYSİM) Eskişehir’i dünya pazarında rekabete hazırlıyor. 


Raylı Sistemler Kümelenmesi Başkanı Kenan Işık, kentin TÜLOMSAŞ, Hasanbey Lojistik Merkezi, Lojistik İhtisas Bölgesi ve Raylı Sistemler Endüstri Bölgesi ile önemli bir avantaja sahip olduğunu belirterek, “Türkiye’nin artık yabancı firmalar ile raylı sistemler sektöründe ortak üretim yapması gerekiyor. Türkiye’yi bir geçiş noktası olarak gören yabancı firmaların bakış açılarını değiştirmemiz gerekiyor. Ülkemizin de bu pastadan pay alabilmesi için gerek içinde bulunduğumuz koridorlar gerekse uluslararası bağlantılar bizi olmazsa olmaz bir noktaya taşıyor. Biz şuan inovasyon sürecinin orta noktasındayız, bunu kullanarak da bu tip sanayimiz geliştirmek durumundayız” dedi. 


URAYSİM’in...