29 / 04 / 2024

Eskişehir yol genişletme

Eskişehir yol genişletme

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Divanhane Eski Karakol Binası neden yıkılıyor?

19. yüzyılda Sultan Abdülaziz döneminde inşa edilen Divanhane Eski Karakol Binası yol genişletme nedeniyle yıkılıyor.

Eskişehir'de tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi'ndeki tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Eskişehir Millet Bahçesi'nin plan notları değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkılan Eskişehir Atatürk Stadı’nın bulunduğu 52 bin 270 metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi projesinde yapılaşmaya yol açacak plan notları değiştirildi.

Eskişehir'de tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediye tarafından Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Eskişehir'de tesis yapım ve işletme ihalesi 3 Ekim'de!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan arazi üzerine tesis inşa etme ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. 

FuzulEv, Eskişehir'de şube açtı!

Fuzul Grup bünyesinde faaliyetini sürdüren FuzulEv, büyüme stratejisi kapsamında şube ağını genişletmeye devam ediyor. FuzulEv 50'nci şubesini Eskişehir'de açtı...

Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım ve kiralama ihalesi 18 Haziran'da!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım karşılığı uzun süreli kiralama ve işletme işi ihale ediliyor. İhale 18 Haziran'da yapılacak..

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayoluna ilişkin 4 sorun mecliste!

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eskişehir Büyükşehir'den tesis yapım ihalesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tesis yapım ve işletme ihalesi düzenliyor. İhale 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir'de Hamam Müzesi yapım ve işletme ihalesi 19 Nisan'da!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hamam Müzesi yapılmak ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak..

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Eskişehir yol genişletme Haberi

Eskişehir yol genişletme


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.


Tepebaşı İlçesi Yusuflar, Turgutlar arası mahalle yolunda asfalt kaplama özelliğini kaybeden kısımlar kaldırılarak altyapı zemin güçlendirme çalışmasına başlayan ekipler, çalışmalarına olası bir kar yağışı öncesi hız verdi.


Özellikle yaklaşan kış mevsimi öncesi ağır tonaj sonucu bozulan Mihalıççık İlçesi Sazak, Yunusemre, Sivrihisar İlçesi Elçik Mahalle yolu, Sarıcakaya İlçesi Beyköy, Düzköy arası, Mahmudiye İlçesi Türkmenmecidiye Mahalle yolu ve Günyüzü İlçesi Atlas, Kavacık arası toplam 22 kilometre yolun altyapısını güçlendirdi.


Mahalle yollarının trafik yükü ve toplu taşıma gibi öncelik sırasına göre bakım ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten yol işleri yetkilileri, çalışmaların...