02 / 05 / 2024

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi nerede

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi nerede

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, ( Eski: 3098 parsel ) Yeni: 1256 ada, 75 parsel, 3590 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 parseller, 3589 ada, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 23, 37, 38 ve 39 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2018 tasdik

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kula Yunus Emre caddesi trafiğe açıldı!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında yapımı devam eden Yunus Emre Caddesi trafiğe açıldı.

Yunus Emre Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Eskişehir'de yapımı süren 600 yataklı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Kaba inşaatı biten ve bölge hastanesi olarak hizmet vermesi planlanan sağlık kompleksi 2017'de hizmete girecek.

Pierre Cardin Halı, Eskişehir'deki en büyük mağazasını açıyor!

Eskişehir'e bir dünya markası daha kazandırıldı. Pierre Cardin Halı, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan mağazasını Yunus Emre Caddesi'nde düzenlenen görkemli törenle açtı.

Manisa Büyükşehir’den Emre Köyü’ne modern düzenleme!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi Çevresi Meydan Düzenlemesi projesi görüşüldü.

Eskişehir Yunus Emre Caddesi’ndeki bina yıkıldı!

Eskişehir’de yıkım sırasında hasar gören 7 katlı apartmanda bulunan 21 hane halkı, binanın yıkılma riskine karşı evlerini boşaltmak zorunda kaldı.

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na verdi!

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na vermiş. Sayıştay’ın 2014 Denetim Raporu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Kültür A.Ş’ye yönelik çarpıcı tespitler yer aldı.

Kula Yunus Emre ve Tabduk Emre caddeleri yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula için ağır kış şartlarına rağmen devam ediyor. Bu kapsamda Yunus Emre Caddesi ve Tabduk Emre Caddesi yeniden inşa ediliyor.

Eskişehir'de inşaat çalışmalarına öğrencilerden protesto!

Eskişehirde bir grup üniversite öğrencisi, Yunus Emre Yerleşkesi'nde yapımına başlanan ve kaçak olduğunu öne sürdükleri inşaat çalışmasını oynadıkları tiyatro oyunuyla protesto etti.

Ergün Turan Eskişehir'de inşaatı devam eden konutları inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi nerede Haberi

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi nerede

Turan, Eskişehir'de yapımı devam eden 600 yataklı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi. İnşaatları detaylı şekilde inceleyen Turan, müteahhit ve müşavirlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.


“Sosyal konut üreten bir idareyiz”


Eskişehir'de sosyal konut yapacak arazilerin mevcut olduğunu dile getiren Turan, şöyle konuştu: “Şimdi hem ihtiyaçları hem de sahayı görmek için geldik. İnşallah 2015 yılı içerisinde Eskişehir'de konut anlamında yeni inşaat yatırımlarımız olacak. Onları tespit etmek için buradayız. Eskişehir'de konut alanımız var. Biz, sosyal konut üreten bir idareyiz. Bedelli araziyi alıp sosyal konut üretilmez, dolayısıyla kamu arazisi olması gerekir ki vatandaşlarımıza ucuz, nitelikli, sosyal konut üretelim. Eskişehir'de de bu imkânlarımız var şimdi onları tespit edip, Eskişehir'de bin, bin 500...