19 / 05 / 2024

Eskişehirde arsa

Eskişehirde arsa

ESKİSEHİR'de şehir merkezinde bulunan boş arsalar çöplüğe dönmeye devam ediyor. Bir İnşaat şirketi tarafından alınan arsada İnşaatın başlatılmamasıyla vatandaşlar, moloz ve çöplerini arsaya atmaya başladı...

Milli Emlak'tan büyük Nisan fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve araziler satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arsa ve arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği o ihale ilanları...

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Bursa'da imarlı 6 arsa satılacak! Büyükşehirde arsa arayanlara büyük fırsat!

İstanbul ve Bursa'da yer alan imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu arsalar Silivri ve Osmangazi'de yer alıyor. 

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı: İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Yeni bir yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak iki şehirde yine KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

Milli Emlak'tan 4 ilde KDV'den muaf satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 şehirde yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf olmasıyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor. İşte o ihale ilanları..

Yatırımcılar dikkat! 2 şehirde 59 arsa, konut, iş yeri satılacak! 

2 şehirde toplamda 59 arsa, konut, iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Şubat ve 19 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış fiyatları 10 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arsa! Fiyatlar 6 bin liradan başlıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde daha arsa satıyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

Belediye 2 ilde iki arsa satacak!

Arsa yatırımcılarının merakla beklediği ihale ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihaleler kapsamında belediyeler iki şehirde yer alan iki arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Belediyeden iki şehirde satılık 2 arsa ve 1 arazi! Yatırımcılar dikkat!

Belediye iki ilde yer alan 2 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehirde arsa Haberi

Eskişehirde arsa

ESKİSEHİR'de şehir merkezinde bulunan boş arsalar çöplüğe dönmeye devam ediyor. İstiklal Mahallesinde bulunan bir arsaya çöp atılıyor. Bir İnşaat şirketi tarafından alınan arsada İnşaatın başlatılmamasıyla vatandaşlar, moloz ve çöplerini arsaya atmaya başladı. Şehir merkezinde kötü görüntünün kokuşmasına neden olan arsa üzerindeki bazı çöplerden ise koku yayılmaya başladığını belirten mahalle sakinleri. "Oturdukları sokağı nasıl çöplüğe çeviriler? Bu tür atıkların ya çöpçülere verilmesi, ya da şehir dışında uygun bir yere dökülmesi gerekiyor. Yetkililer bu duruma bir an önce çözüm bulmalı' dedi.


Hürriyet Eskişehir...