06 / 05 / 2024

Eskişehirde sel

Eskişehirde sel

Eskişehir'de sağanak yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni su altında bıraktı. Sel suyunun girdiği fabrikada mahsur kalan 2 işçi iş makineleriyle kurtarılırken, onlarca araç sel suyunda süreklendi...

Eskişehir'de su borusu patladı!

Eskişehir'de su borusu patladı. Eskişehir'de şebeke suyu borusunda meydana gelen patlamanın ardından tazyikli su, yaklaşık 15 metreye yükseldi. Olay yerine gelen ve suyu kesen yetkililer, boruyu tamir etti.

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Sel sonrası 3 şehirde 970 konut yıkılacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  sel felaketi sonrasında 3 kentte 970 konutun yıkılacağını açıkladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Öğrenciler Eskişehir'de emlak piyasasını hareketlendirdi!

Yaklaşık 120 bin öğrencinin eğitim gördüğü Eskişehir'de yeni kayıt yaptırmak için kente gelen öğrenciler emlak piyasasını hareketlendirdi. Şehirde ev kiraları geçen yıla oranla yüzde 15 oranında arttı. 

Gürpınar'ın çehresi Selçuklu mimarisi yapılarla değişecek!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Gürpınar Belediyesince hazırlanan proje kapsamında ilçe merkezinde yıkılan 47 eski yapının yerine Selçuklu mimarisi tarzında iş yerleri yapılacak.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Selçuk'a 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı geliyor!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Sürdürülebilir Şehirler için EÇEM ile işbirliği yapıldı!

Eskişehirde önemli bir proje hayata geçirilecek. Bu kapsamda WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ile Özyeğin Üniversitesi Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) bir protokol imzalayarak işbirliğinin temelini attılar.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Ulaş Çetinkaya: Şehirde yapılacak AVM'lere karşıyız!

CHP Adana Büyükşehir Beledivesi Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, Eski Başkan Vekili ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile birlikte şehirde yapılacak AVM'lere karşı olduklarını bildirdi.

Erzurum'un eski mahalleleri dönüşümle modernleşecek!

Sekmen, “Yakın bir gelecekte şehirde, ‘Eski Erzurum’ diyebileceğimiz Mahallebaşı, Gölbaşı, Şehitler, Abdurrahman Gazi gibi bu çevrelerde de modern bir yapılaşmayı devreye sokacağız." dedi.

Eskişehir'de inşaat çalışmalarına öğrencilerden protesto!

Eskişehirde bir grup üniversite öğrencisi, Yunus Emre Yerleşkesi'nde yapımına başlanan ve kaçak olduğunu öne sürdükleri inşaat çalışmasını oynadıkları tiyatro oyunuyla protesto etti.

Eskişehirde sel Haberi

Eskişehirde sel

Eskişehir'de sağanak yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni su altında bıraktı. Sel suyunun girdiği fabrikada mahsur kalan 2 işçi iş makineleriyle kurtarılırken, onlarca araç sel suyunda süreklendi.



Eskişehir'de öğleden sonra başlayan ve zaman zaman sağanak halinde yağan yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni olumsuz etkiledi. Bir cam fabrikası sel suyuyla doldu. Depoda sel suları nedeniyle mahsur kalan 2 işçi işçi iş makinelerinin yardımıyla kurtarıldı.


Eskişehir'de öğleden sonra başlayan ve zaman zaman sağanak halinde yağan yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni olumsuz etkiledi. Bir cam fabrikası sel suyuyla doldu. Depoda sel suları nedeniyle mahsur kalan 2 işçi işçi iş makinelerinin yardımıyla kurtarıldı.



Sel nedeniyle Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ne itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlileri fabrikalarda suyu tahliye çalışması yaptı.



Yetkililer ölen ya da yaralanın olmadığı...