16 / 05 / 2024

Eskişehirspor stadyum son durum

Eskişehirspor stadyum son durum

Bir dönemin efsane takımları arasında yer alan Eskişehirspor, belki de tarihinin en şanssız dönemini yaşıyor. Başkanlık seçimi aylarca devam eden ve maddi sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor'a bir şok haber daha geldi...

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Merkez Bankası’nın eski Başkekonomisti Hakan Kara canlı yayında kalan son mermiyi açıkladı! Zor günler için saklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski Başekonomisti Hakan Kara, ekonomideki son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Kırsal mahalle düzenlemesinde son durum ne?

“Kırsal mahalle” adı ağırlıklı olarak tarımsal faaliyetle uğraşılan eski köyleri ve beldeleri niteliyor. Kırsal mahalle kanununda yapılan değişiklik ile kırsal mahalle olacak yerleşim alanlarında yaşayanlara muafiyetler ve indirimler yapıldı. Peki uygulamada son durum ne?

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlanıyor!

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş son yolculuğa uğurlandı. Topbaş için İBB'nin Saraçhane Yerleşkesi önünde cenaze töreni düzenlendi

Konya Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarında son durum!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla eski stadyum alanında inşa edilen Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden biri olacağını ve Selçuklu başkentine çok yakışacağını belirtti. 

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Eskişehirspor stadyum son durum Haberi

Eskişehirspor stadyum son durum

TFF 1. Lig’de son sırada yer alan ve ligde kalmak için mücadelesini sürdüren Eskişehirspor’a, Gençlik İl Spor Müdürlüğü’nden kötü haber geldi. Sözcü'den Tarık Eryiğit'in haberine göre, stadyumun tadilata alınacağı bildirilen Eskişehirspor, tadilatın bitiş tarihi belirtilmediği için gergin bir bekleyiş yaşıyor. Eskişehir Gençlik İl Spor Müdürlüğü tarafından kulübe bildiren tadilat kararı sonrası Eskişehirspor, iç saha maçlarını başka kentteoynama tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Eskişehirspor’a stadyumun yetişeceği tarih ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Konu hakkında Sözcü Skor'a konuşan Eskişehirspor yetkilisi “Başımıza daha ne gelecek? Bir sene içinde neredeyse oynadığımız maç kadar kongre yaptık. Futbolcularımız bedelsiz gidiyor. Maddi sorunlarla uğraşıyoruz. Şimdi de stadyumumuz tadilata alındı. Bu zorlu süreçte bizi ayakta tutan en önemli güç olan taraftar desteğimizden de yoksun kalma ihtimalimiz var. Umarım tadilat...