10 / 05 / 2024

Eskon Esenler İnşaat ihale

Eskon Esenler İnşaat ihale

Eskon Esenler İnşaat ve Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan marketi 932 bin 200 TL'den 18 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Somtek İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de kuruldu!

Somtek İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Önder Özkan ve Soner Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ballı tarafından açıldı.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

EMR Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aksoy tarafından kuruldu.

Eskon Esenler İnşaat ihale Haberi

Eskon Esenler İnşaat ihale

Eskon Esenler İnşaat ve Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan marketi satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 932 bin 200 TL olarak belirlendi. 


İhale ilanı: 18 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi Giyimkent Sitesi İstanbul Ticaret Sarayı Esenler'de açık artırma usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:



ESKON ESENLER İNŞAAT VE EĞİTİM SAN.TİC.AŞ. - Evrak No: 183


İŞ YERİ (MARKET YERİ) SATIŞ İLANI


ESKON ESENLER İNŞAAT SAN VE TIC A.Ş.


"İstanbul İli Esenler İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi 1051 Sokak No:2 A Blok 2 Pafta 1360 Ada 7 Parsel de bulunan 1325,27 m2 lik Arsa Üzerinde Kain Brüt 675 m2 lik İş Yerinin (Market Yeri) %18 K.D.V. Dahil 932.200,00 TL (DokuzyüzotuzikibinikiyüzTürkLirası) Muhammen Bedel Üzerinden Açık Artırma Usulü İle Satışı Yapılacaktır."


1 -İdarenin


a)...