27 / 04 / 2024

eşme maden deresi

eşme maden deresi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü’nün kirişleri yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi’ne modern köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapımı gerçekleştiriliyor. Proje ile mevcut olarak bulunan köprünün kotu yükseltilecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü temeline 20 fore kazık!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eşme Maden Deresi üzerinde köprü yapımı gerçekleştiriyor. Köprü temelinde 20 adet fore kazık çakılacak.

Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Eşme Maden Deresi’ne köprü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi Köprü ve Bağlantı Yolları yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Kartepe Eşme'de 2 derenin ıslah çalışmaları başladı!

İSU, Kartepe ilçesine bağlı Eşme bölgesindeki yerleşim alanları içerisinden geçen Maden ve Yukarı derelerinin ıslahına başladı. İki derede yapılacak toplam 600 metre ıslah çalışması 1.5 milyon TL’ye mal olacak.

İzmir Çeşme'de 1.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Çeşme İcra Müdürlüğü, İzmir ili Çeşme ilçesi Ilıca mahallesinde bulunan arsayı 1 milyon 641 bin 400 TL'den satışa çıkardı. Satış, 11 Haziran 2012 Pazartesi günü 10:00-10:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Kazlıçeşme'de 1.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili Zeytinburnu ilçesi Kazlıçeşme mahallesinde üzerinde 3 gecekondu bulunan arsayı 1 milyon 108 bin 800 TL'den satışa çıkardı. Satış, 05 Haziran 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında y

Ev alana Çeşme Sheraton'da tatil hediye!

Turizmde promosyon dâhisi olarak bilinen Çeşme Sheraton'ın sahibi İskender Dilek, bir inşaat firmasıyla dev bir kampanyaya hazırlanıyor. İnşaat şirketi, projesinden ev alana Çeşme tatili hediye edecek, Sheraton ise burada konaklayanları Avrupa'ya gönderec

Altay Çeşme Evleri'nde 295 bin liraya 2 oda 1 salon!

Maltepe'de konumlandırılan Yaşamkent Altayçeşme Konutları kapsamında kalan konutların fiyatları 295 bin liradan başlıyor

Alfemo Mobilya, Çin Guangzhou Fuarı'ndan ödülle döndü; müşterisini Çeşme'ye tatile gönderiyor!

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda çekilişsiz kurasız, Alfemo' dan alışveriş yapanlara Çeşme'de 5 yıldızlı otelde muhteşem bir tatil imkanı sunuyor

Çeşme'deki 128-A by Aslışah Alkoçlar Oteli, 23 Nisan'da hizmete açılacak!

Liseyi bitirmeye hazırlanan 19 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, Çeşme'de sahibi olduğu butik oteli işletecek. Anne-babadan turizmci olan genç kız kışın ise İngiltere'ye gidip işletme eğitimi alacak

eşme maden deresi Haberi

eşme maden deresi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın Kartepe Eşme Maden Deresi üzerinde inşa ettiği köprü projesi tamamlandı. Projeyle mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçildi. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirildi.


KÖPRÜ 15 METRE UZUNLUĞA SAHİP

Kartepe Eşme Maden Deresi’ne inşa edilen köprü 15 metre uzunluğa sahip. Köprü tek açıklıklı 2 şerit olarak yapıldı. Temeli fore kazıklar üzerine kurulan köprü, kirişleri kenar ayaklar üzerine inşa edildi. Köprü temeline 20 adet fore kazık çakılan projede yağmur suyu hattı ve elektrik imalatları yapıldı. Köprü çalışmasında 5 santimetre aşınma, 6 santimetre binder asfalt serildi.



Gebze...