23 / 05 / 2024

Eşmede 2 dere ıslahı

Eşmede 2 dere ıslahı

İSU, Kartepe ilçesine bağlı Eşme bölgesindeki yerleşim alanları içerisinden geçen Maden ve Yukarı derelerinin ıslahına başladı. İki derede yapılacak toplam 600 metre ıslah çalışması 1.5 milyon TL’ye mal olacak.

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

16 banka peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi şaşırttı! 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? İşte banka banka o rakamlar...

Bankalar peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizlerinde güncellemeler sürerken bankalardaki mevduat faizleri de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar? 

Az önce açıklandı! 30 Eylül’e kadar 2 bin TL hesaplara yatacak! Hemen başvurunuzu yapın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, Axess müşterilerine özel yeni bir kampanya hazırladı. Akbank, Axess’lilerin yapacakları alışverişlerde 2 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

Beko’dan yeni evlenecek çiftlere ve evine çamaşır makinesine almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. CM 8102 çamaşır makinesinde Oliz’e özel 2 bin 250 TL indirim imkânı sağlayacağını duyuran Beko, kampanyanın 15 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Son dakika: Peşe peşe deprem! 2 dakika arayla 2 deprem oldu! 

Son dakika AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde 10.57'de 3.9 ve 10.59'da ise 3,5 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Dev kuruluşa dudak uçuklatan ceza! Telif hakkı ihlali nedeniyle 7,2 milyon dolara mahkum edildi

Bir Çin mahkemesi, hit mobil oyun "Three Kingdoms Tactics"i geliştiren bir Alibaba Group birimine , telif hakkı ihlali nedeniyle NetEase Inc'e 7,2 milyon $ tazminat ödemesini emretti. 

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vatan Bilgisayar'dan web'e özel 2 bin 500 TL'ye varan indirim! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

vatanbilgisayar.com’dan seçili telefon, notebook, televizyon, kişisel bakım ürünü, elektrikli mutfak aleti ve elektrikli ev aleti alanlar, sepette 2.500 TL'ye varan indirim fırsatından yararlanacak. Peki, Vatan'da indirimler ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Antalya Hal fiyatları açıklandı! Patates 3 lira, kuru soğan 5 lira! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Antalya Hali'nin sebze ve meyve fiyat listesi yayımlandı. Halde patates 3 lira, kuru soğan 5 lira fiyata satışa sunuldu. İşte diğer sebze meyve çeşitleri 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

İstanbul Hali'nde ıspanak 3 TL, domates 5 TL, göbek salata 8 TL! İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 2 Ocak 2023 güncel fiyat listesi yayımlandı. İstanbul Hali'nde ıspanak 3 TL, domates 5 TL, göbek salata 8 TL fiyatlarla satışa sunuldı. İşte diğer sebze meyve çeşitleri 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Eşmede 2 dere ıslahı Haberi

Eşmede 2 dere ıslahı

İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Eşme bölgesindeki yerleşim alanları içerisinden geçen Maden ve Yukarı derelerinin ıslahına başladı. İki derede yapılacak toplam 600 metre ıslah çalışması 1.5 milyon TL’ye mal olacak


Kartepe’de yüzey suları ile beslenen Eşme Maden ve Yukarı dereleri, topladığı suları Sapanca Gölü’ne aktarıyor, sağanak yağışlar ile birlikte debisi artan iki dere, yerleşim alanları için yer yer tehdit oluşturuyordu. İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programı kapsamında iki derenin ıslah çalışmaları için proje hazırladı.

ÇALIŞMA BAŞLADI

Bir süre önce başlanan ıslah çalışmaları Maden deresinin E5 karayolunun üst kısmında sürüyor. Taş duvar ve betonarme zemin olarak yapılan ıslah çalışmaları E5’in altı kısmında da yapılacak. Burası tamamlandıktan sonra Eşme merkezinde yer alan Yukarı derede çalışmalara başlanılacak. Üç ay sürecek ıslah  çalışmaları kapsamında Yukarı derede...