09 / 05 / 2024

Az önce açıklandı! 30 Eylül’e kadar 2 bin TL hesaplara yatacak! Hemen başvurunuzu yapın!

Az önce açıklandı! 30 Eylül’e kadar 2 bin TL hesaplara yatacak! Hemen başvurunuzu yapın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, Axess müşterilerine özel yeni bir kampanya hazırladı. Akbank, Axess’lilerin yapacakları alışverişlerde 2 bin TL hediye edeceğini duyurdu.



Eylül ayına girilmesiyle kampanyalarına hız veren Akbank, farklı sektörlere ilişkin kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Akbank, son olarak hazırladığı kampanyası kapsamında Axess müşterilerinin hesabına 2 bin TL yatıracağını açıkladı. Kampanyaya göre, Touristica’da yapılacak 30 bin TL ve üzeri harcamalar için 2 bin TL chip-para hesaplara aktarılacak.

Az önce açıklandı! 30 Eylül’e kadar 2 bin TL hesaplara yatacak! Hemen başvurunuzu yapın!

Axess resmi internet sitesinden söz konusu kampanyayı paylaşan Akbank, kampanyaya ilişkin şu ifadeleri kullandı.

“Axess’e özel Touristica’da 14 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında bir kerede yapılan 10 bin lira – 19 bin 999 lira arası tek ödeme veya taksitli harcamanıza 500 lira, 20 bin lira – 29 bin 999 lira arasındaki harcamanıza bin lira veya 30 bin lira ve üzeri harcamanıza 2 bin lira chip-para fırsatı için hemen katılın! Aynı zamanda, yurtiçi seyahat harcamalarında 12 aya varan taksit fırsatıyla”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyaya katılım sağlamak için, Juzdan’dan işlemden önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerektiği ve ayrıca, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görüntülenmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanabileceği bildirildi.

  • Juzdan ile kayıt yaptırmayan müşterilerin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğinin altı çizildi.

  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları yerine getirilmesinin ardından karta anında yükleneceği ve aynı zamanda, Axess üye işyerlerinde kullanılabileceği paylaşıldı. Müşterilerin kazanılan chip-paraları biriktirebileceği ve dilediği zaman da kullanılabileceği aktarıldı.

Az önce açıklandı! 30 Eylül’e kadar 2 bin TL hesaplara yatacak! Hemen başvurunuzu yapın!

  • Kampanya çerçevesinde hesaplara aktarılan chip-paraların; 444 0 329 nolu çağrı merkezi, touristica.com.tr internet sitesi ve yetkili acentelerde kullanılmayacağı ifade edildi.

  • Söz konusu kampanyaya yurt içi oteller, yurt içi ve yurt dışı turlar, kültür turları, Kıbrıs’ta yer alan otellere ilişkin rezervasyonlar ve uçak biletleri satışlarının da dahil olduğu duyuruldu.

  • Axess, Wings, Free Bireysel Kartlar ve Akbank kartlarla beraber bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanya kapsamında yer alacağı öğrenildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sosyal yardımlara bir yenisi daha eklendi! Ödeme tarihleri belli oldu! Hemen başvurun!

Yeni yılda asgari ücrete tamı tamına yüzde 65 zam! 5 formül peş peşe açıklandı! İşte o formüller...

Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak! Faiz kararı ne olacak? İşte peş peşe açıklanan tahminler...


Geri Dön