05 / 05 / 2024

espark avm sevgililer günü etkinliği

espark avm sevgililer günü etkinliği

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi eğlendirici aktivitelerine devam ediyor. Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi, gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nin yanı sıra özel dekorasyon ve etkinliklerle 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor...

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Espark AVM yılbaşında açık mı?

Espark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM yılbaşında açık mı? Espark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Espark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Espark AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Espark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Espark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.

Espark AVM'nin yanındaki bölgeye rekreasyon alanı mı yapılacak?

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Espark yanında, açık otopark olarak kullanılan veya etkinlikler düzenlenen ticaret alanının yeşil alana dönüştürülmesi gündeme geldi. Başkan Yılmaz Büyükerşen bölgenin rekreasyon alanı olabileceğini söyledi.

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Espark hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Espark AVM bayramda kaça kadar açık? Espark AVM bayramda kaçta açılacak?

Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Espark hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Espark AVM bayramda kaça kadar açık? Espark AVM bayramda kaçta açılacak?

AVM'lerde satışlarda yüzde 25 artış yaşandı!

Sevgililer Günü alışverişlerinin üzerine kar yağışları da eklenince perakende bayram etti. Kar yağışı ve soğuktan kaçıp AVM'lere sığınanlar ciroları yüzde 25 arttı..

Metal Tasarımlar Geri Dönüşüm sergisi Espark AVM'de!

Otomobil atık malzemeleri, hurdaları ve plastikleri kullanılarak üretilmiş olan metal tasarımlar geri dönüşüm temalı sergi 25 Mayıs'a kadar Espark'ta gezilebilecek. Nasrettin Hoca'nın eşeği ve Metal Piyano muhteşem serginin sadece birkaç parçası.

Espark AVM geri dönüşüm sergisine ev sahipliği yapıyor!

Espark Alışveriş Merkezi’nde “Geri Dönüşüm” sergisi açıldığı bildirildi. Espark AVM'den yapılan açıklamada, ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi’nin eğitici ve eğlenceli aktivitelerine devam ettiği belirtildi.

M1 Merkez Konya AVM'den 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi!

“Hayatın Merkezi” M1 Merkez Konya AVM, özel olarak ziyaretçilerine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sürprizler hazırlıyor. Çiftlerin o gün saat 19.00 - 21.00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirmesi sağlanacak...

Novada Ataşehir AVM'de 14 Şubat fırsatları!

Sevgililer 9-13 şubat tarihleri arasında sevdiklerinin fotoğraflarını ve sevgi mesajlarını[email protected] adresine yatay-jpeg formatıyla gönderecek. Novada Ataşehir AVM'de 14 Şubat Sevgililer Günü fırsatları devam ediyor...

espark avm sevgililer günü etkinliği Haberi

espark avm sevgililer günü etkinliği


Espark Alışveriş Merkezi, gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nin yanı sıra özel dekorasyon ve etkinliklerle 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor.


ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi eğlendirici aktivitelerine devam ediyor. Sevgililer Günü öncesinde alışveriş merkezinde özel dekorasyon, etkinlikler hazırlanırken, mağazalar da bu güne özgü kampanyalar düzenliyor. Mağaza yetkilileri, “Sevgililer Günü alışverişinizin ayrı bir keyfe dönüşmesini istiyorsanız, Espark Alışveriş Merkezi’nde trio eşliğinde unutamayacağınız romantik müzik ziyafeti sizleri bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nde siz de sevgilinize duyduğunuz hisleri kağıda dökün. Kanal 26 işbirliğiyle hazırlanan ilk defa yapılacak “Aşkını Kanatlandır” etkinliği ile tüm Türkiye’ye aşkınızı duyurabilirsiniz. Espark Alışveriş Merkezi bu Sevgililer Günü’nde de tüm kampanya ve etkinlikleriyle sizleri bekliyor” diye belirttiler.



Van...