02 / 05 / 2024

espark durağı açıldı mı

espark durağı açıldı mı

İstasyon Köprüsü'nün ardından ortaya çıkan meydandan tramvay geçmeye başlamış ve Espark önüne bir durak daha yapılmıştı. Yapılan Espark durağı açıldı, vatandaşlar artık Espark durağını da kullanmaya başladı.

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Keçiören Metrosu açıldı!

Keçiören Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yıldırım, "Burada 9 kilometrenin üzerinde bir hattan bahsediyoruz. 9 durağı var. Günde 50 bin kişiyi taşıyacak." dedi.

Safranbolu Mini Terminal açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Mini Terminal, Atatürk Mahalle Muhtarlığı ve Güven taksi Durağı vatandaşların yoğun katılımı ile açıldı.

Pashador Cadde AVM açıldı!

Mutlu İnşaat tarafından Bayrampaşa'da hayata geçirilen Pashador Cadde açıldı. Önemli markaların buluşma noktası olan Cadde AVM, Bayrampaşa'nın merkezinde Uluyol Bereç Metro Durağı'nda yer alıyor.

İETT Küçükçekmece Tem Yolu durağı açıldı!

İETT, Küçükçekmece Atakent Mahallesi Güney Yanyol durağı ile İmsan Sanayi Sitesi durakları arasında Tem Yolu durağının hizmet vermeye başladığını kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamayla duyurdu.

Özyeğin Üniversitesi Kampüsü İETT durağı hizmete açıldı!

İETT, Çekmeköy İlçesi Nişantepe Mahallesi'nde bulunan Özyeğin Üniversitesi Kampüsü durağının hizmete açıldığını duyurdu. İşte İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan o açıklama...

Moskova metrosunun 196'ıncı istasyonu açıldı!

Moskova metrosunun 196’ıncı durağı açıldı. Açılan Troparevo İstasyonu'nun günde 200 bin yolcuya hizmet vermesi bekleniyor.Hattın önümüzdeki yıl başında Moskova’nın kent merkezine direk olarak aktarmasız yolcu taşıması bekleniyor.

Üsküdar Ünalan Üst Geçidi hizmete açıldı!

​​Üsküdar Belediyesi ile İBB'nin koordineli çalışmaları sonucu yapılan Üsküdar Ünalan Üst Geçidi hizmete açıldı. Uzunçayır Metrobüs Durağı ve E-5 üzerinden evlerine gitmek isteyenlerin kullandığı noktada adli vaka ve trafik kazası olmuştu.

Eskişehir Espark tramvay durağı açıldı!

İstasyon Köprüsü'nün ardından ortaya çıkan meydandan tramvay geçmeye başlamış ve Espark önüne bir durak daha yapılmıştı. Yapılan Espark durağı açıldı, vatandaşlar artık Espark durağını da kullanmaya başladı.

Kağıthane'de yenilenen Kubilay Taksi Durağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, durağın açılış törenine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçe sınırları içerisinde kalan taksi duraklarını yenilemeye devam ettiklerini belirtti...

Harmantepe Merkez Taksi durağı açıldı!

Harmantepe Merkez Taksi durağı açıldı. Esnaf ve vatandaşlarla her zaman bir arada olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yenilenen Harmantepe Merkez Taksi Durağı açılışında taksicileri yalnız bırakmadı.

Kağıthane'de Harmantepe Merkez Taksi Durağı açıldı!

Kağıthane'de Harmantepe Merkez Taksi Durağı açıldı. Harmantepe Merkez Taksi Durağı' nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, esnafa, iyi koşullarda hizmet etmesi için her türlü desteği sağladıklarını söyledi...

İstanbul Modern'de Yeni Mimarlık Programı'nın ilk projesi ziyarete açıldı!

Yeni Mimarlık Programı'nın ilk projesi İstanbul Modern ve The Museum of Modern Art ortaklığıyla açıldı. Projeye Göğe Bakma Durağı adı verildi...

espark durağı açıldı mı Haberi

espark durağı açıldı mı


Yüksek Hızlı Trenin yer altına alınması kapsamında yıkılan İstasyon Köprüsü'nün ardından ortaya çıkan meydandan tramvay geçmeye başlamış ve Espark önüne bir durak daha yapılmıştı.  Yapılan Espark durağı açıldı, vatandaşlar artık Espark durağını da kullanmaya başladı. 


Eskişehir'in...