28 / 04 / 2024

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.



Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL’ye mal olan beton santralinin yapımı tamamlandı. Santralin saatte 70 metreküp kuru beton üretim kapasitesine sahip olduğu açıklandı.

Sinop Durağan Başağaç köyünde yapımı tamamlanan beton santrali, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Beton Santralleri, bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında yüksek kaliteli beton üretimi için kullanılıyor.

Beton santrali kum, çakıl, kırmataş gibi malzemelerin oluşturduğu agreganın, su, çimento ve çeşitli katkılarla karıştırılarak, üretilen hazır betonun transmikser veya kamyonlara dolumunun yapıldığı tesis olarak biliniyor. Beton santralini oluşturan ana parçalar agrega bunkeri, agrega tartı bandı, mikser besleme bandı, mikserin yer aldığı ana şase grubu, çimento silo ve ekipmanları ile santrali çalıştıran otomasyon sistemleridir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön