07 / 05 / 2024

Espark Esbahçe Konakları ne zaman teslim

Espark Esbahçe Konakları ne zaman teslim

Toplam 30 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Espark Esbahçe Konakları satılık daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Espark AVM yılbaşında açık mı?

Espark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM yılbaşında açık mı? Espark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Espark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Espark AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Espark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Espark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.

Espark AVM'nin yanındaki bölgeye rekreasyon alanı mı yapılacak?

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Espark yanında, açık otopark olarak kullanılan veya etkinlikler düzenlenen ticaret alanının yeşil alana dönüştürülmesi gündeme geldi. Başkan Yılmaz Büyükerşen bölgenin rekreasyon alanı olabileceğini söyledi.

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Espark hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Espark AVM bayramda kaça kadar açık? Espark AVM bayramda kaçta açılacak?

Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Espark hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Espark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Espark AVM bayramda kaça kadar açık? Espark AVM bayramda kaçta açılacak?

Tarım ve İnsan sergisi açılıyor!

Tarım ve İnsan adlı Espark Alışveriş Merkezi'nde lenen yarışmaya bu sene fotoğraf yarışmasında sergilenecek. Gıda,Tanm 569 katılımcı, 2 bin 552 eser dereceye giren fotoğraflar, ve Hayvancılık Bakanlığı ile ile katıldı.

Esenyurt Esbahçe Espark Konakları fiyat!

Esenyurt Esbahçe Espark Konakları fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 184 adet konuttan meydana gelen Es Bahçe Es Park Konakları projesinde teslimlerin 15 ay sonra yapılması planlanıyor...

Esbahçe Espark Konakları vaziyet planı!

Esbahçe Espark Konakları vaziyet planı haberimizin içerisinde bulunuyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Es Bahçe Es Park Konakları projesinde lansman dönemine özel yüzde 5 indirim uygulanıyor...

Espark Esbahçe Konakları ne zaman teslim Haberi

Espark Esbahçe Konakları ne zaman teslim

Espark Esbahçe Konakları satılık daire sahibi olmak isteyenler ödemelerde banka kredisi kullanabiliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı mevcut. 


Espark Esbahçe Konakları Esenyurt'un sosyal alanları arasında; çocuk oyun alanları, botanik havuzu, yürüyüş parkurları,kamelya, kapalı otopark, kameralı sistem 24 saat kameralı sistem güvenlik ve spor salonu bulunuyor.


Espark Esbahçe Konakları satılık daire tipleri 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Dairelerin 15 ay sonra teslim edilmesi planlanan Es Park Es Bahçe Konakları, 184 adet daireden oluşuyor. Projenin yatırım bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi. 


Ata Grup imzası taşıyan Espark Esbahçe Konakları satılık daire fiyatları 250 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan daireler 125 metrekare alana sahip. 


Tel: +90 212 450 6767

web: www.atagrup.com.tr

Merve...