28 / 04 / 2024

Esra Çömlek

Esra Çömlek

Akatek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Esra Çömlek, Tuğrul Gedikli tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz 2013 tarihinde Pendik İlçesi'nde kuruldu

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Tudors'tan Babalar Günü indirimi; Gömlek fiyatları yarı yarıya düştü

Tudors, Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Gömlek Krallığı sloganıyla satış yapan Tudors'ta gömlek fiyatları yarı yarıya düştü. İşte detaylar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

BİM'de kışlık ayakkabı 219 TL,  sweatshirt 189 TL, oduncu gömlek 135 TL! BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market10 Şubat 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. En çok tercih edilenler arasında yer alan kışlık ayakkabı 219 TL,  sweatshirt 189 TL,  oduncu gömlek 135 TL'den satılacak. İşte BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Esra Basmaz tarafından kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Esra Çömlek Haberi

Esra Çömlek

Akatek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Esra Çömlek, Tuğrul Gedikli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu.Akatek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethaneinşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akatek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Şehit Fethi Caddesi, Darbaz Apartmanı,...