12 / 05 / 2024

esra erol konut projesi

esra erol konut projesi

Esra Erol, inşaat sektörüne el attı. Ünlü sunucu ile eşi Ali Özbir, birlikte aldıkları Kartal-Yakacık'taki 40 dönümlük araziye site yapacak. Çiftin, site inşaatı için İzmitli bir işadamı ile de ortaklık anlaşması imzaladığı öğrenildi...

Atk Konut İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Atk Konut İnşaatı Limited Şirketi Fatih'te Bayram Alkılıç, Erol Karakış ve Sami Toprak ortaklığında kuruldu.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Esra Erol Büyükada’daki otelini 500 bin TL'ye yeniletti!

Esra Erol, Büyükada’da bulunan oteli için kolları sıvadı. Oteli boyatan ve 12 odasını yenileten ünlü sunucu bu tadilata yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

Değerli Konut Vergisi'ndeki gri noktalar!

Prof. Dr. Erol Ulusoy Değerli Konut Vergisi ile ilgili: Kim, ne zaman, neye göre öder... gibi detayları bugünkü köşe yazısında ele aldı. Ulusoy, Değerli Konut Vergisi'ndeki gri noktalara da değindi...

Elazığ'da konut ve iş yeri sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi mecliste!

Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski nedeniyle tahliyesine karar verilen konut ve iş yeri sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi ve alanda faaliyet yürüten maden işletmesinin sorumluluğu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Erol, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kotaş Konut Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kotaş Konut Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hançer tarafından kuruldu.

Erol Kaya: Iğdır'da yatırımlarımız devam edecek!

16 Nisan'da Türkiye'nin kazandığını, 4 Haziran'da da Iğdır'ın kazanacağını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Havaalanı, toplu konut, hastane, doğalgaz, üniversite ve diğer büyük hizmetlerimizle bu şehre üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

Ruslar'ın Türkiye'deki konut ilgisi devam ediyor!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Faizler yüzde 1'in altına inerse konut kredisine talep artar!

Merkez Bankası’nın faiz indirmesiyle gözler bankaların faiz indirimine çevrildi. Gedik Yatırım Araştırma Uzmanı Erol Gürcan, “Kredi faizlerinde yüzde 1 ve aşağısındaki seviyeleri görülürse konut kredisi talebinde önemli bir artış görülebilir” dedi.

esra erol konut projesi Haberi

esra erol konut projesi

İZDİVAÇ programlarının ünlü ismi Esra Erol, inşaat sektörüne el attı. Ünlü sunucu ile eşi Ali Özbir, birlikte aldıkları Kartal-Yakacık'taki 40 dönümlük araziye site yapacak. Çiftin, site inşaatı için İzmitli bir işadamı ile de ortaklık anlaşması imzaladığı öğrenildi. 

Şok...