17 / 05 / 2024

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo adres

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo adres

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kestirengöz tarafından kuruldu.

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve İsmail Turan ortaklığında kuruldu.

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Mea Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mea Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İlkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Demart Dizayn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Demart Dizayn Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Dilek Erden ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıkgöz tarafından kuruldu.

Çivi Dizayn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Çivi Dizayn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Bozkurt ve Veyis Yıldız tarafından kuruldu.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Müteahhitler sürdürülebilir yeşil çatı sistemlerine yöneliyor!

Nüfus artışı, sanayileşme ve kentleşme ile birlikte çevre kirliliği de hızla artıyor ve kentsel sürdürülebilirlik kavramı da önem kazanıyor. Mimar Esra Kestirengöz, tüm dünyada doğa dostu bir tasarım trendinin hakim olacağını belirtti...

Egebir Dizayn İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Egebir Dizayn İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Berber tarafından kuruldu.

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo adres Haberi

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo adres

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kestirengöz tarafından kuruldu.


Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1-Şirket Özel ve Kamu kurum ve kuruluşlarına İç mimarlık Tasarım ve İç Dizayn konusunda hizmetler vermek ve üretimini yapmak. iç ve Dış Dekorasyona ait her türlü çizim, proje üretimlerini yapmak.yapının duvarlarla ve yapı elemanları yardımı ile bölümlenmesi dış ve iç yapıda ki her türlü,yaşam alanının tayini ve düzenlemesi,yapı içinde ve dışında kullanılacak,donatı ve sistemlerin tasarlanması,elektrik,ışık ve ısıtma gibi gereksinmelerin mekana en uygun şekilde tayini ve uygulanmasında şantiye yönetimi 3 kata kadar tüm yapı,3 kat üstü,kolon,kiriş perde duvarlar gibi yatay ve düşey taşıyıcı sistemlerin,haricinde kalan,yapının tüm donatıların uygulaması ve tasarımı.bina dış...