03 / 05 / 2024

Esra Oflazın bodrumdaki evinin fiyatı ne kadar

Esra Oflazın bodrumdaki evinin fiyatı ne kadar

Esra Oflaz Güvenkaya eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila ile tatil için gittikleri Bodrum Mandarin Oriental'daki evlerinde Hello Dergisi'ne poz verdi.

Yapı denetim kuruluşları isyan etti! Yapın denetim firması çok, denetleme alanı yok!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa’da ihtiyacın üzerinde firma olduğunu, gerçekte öyle bir denetleme alanının olmadığını söyledi.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Esra Basmaz tarafından kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Esra Erol Büyükada’daki otelini 500 bin TL'ye yeniletti!

Esra Erol, Büyükada’da bulunan oteli için kolları sıvadı. Oteli boyatan ve 12 odasını yenileten ünlü sunucu bu tadilata yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aslan ve Esra Erkekli ortaklığında kuruldu.

Esra Oflazın bodrumdaki evinin fiyatı ne kadar Haberi

Esra Oflazın bodrumdaki evinin fiyatı ne kadar

Esra Oflaz Güvenkaya eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila ile tatil için gittikleri Bodrum Mandarin Oriental'daki evlerinde Hello Dergisi'ne poz verdi.


Güvenkaya, kızıyla daha fazla vakit geçirdiğini birlikte birçok aktivite gerçekleştirdiklerini söyledi.


Güvenkaya özetle şunları aktardı: "Bu evi istememin en büyük nedeni Almila ile daha fazla vakit geçirmekti. Sabahları spor yapıyorum. Sonra evdeki ofisimde çalışıyorum. Ardından Almila ile kitap okuyor, yüzüyor, İspanyolca öğreniyoruz. Eşim iş seyahatinde olmadığı zamanlar bize katılıyor. Burada zaman sakız gibi uzuyor"


İşte o ev;