04 / 05 / 2024

essa gayrimenku

essa gayrimenku

Essa Silva projesi 25 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Karayolları, o ildeki 2 gayrimenkulü satıyor: Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan 2 gayrimenkuü satıyor. Peki Ordu'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Şen ve Serkan Sarpdağ ortaklığında kuruldu.

Essa Slim nerede? Essa Slim fiyat listesi!

Essa Slim nerede sorusunun yanıtı ve Essa Slim fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede 387 adet konut yer alıyor. 

Essa Slim projesiyle Basın Ekspres'e 387 yeni konut geliyor!

Essa Yapı, Bağcılar Kirazlı'da hayata geçireceği 387 yeni konut için düğmeye bastı. Konutların yanı sıra 22 adet ticari alanın da yer alacağı proje Essa Slim adıyla yükselecek...

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Essa Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Essa Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hüseyin Paker tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün aday gösterme komitesi raporu onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenku'ün bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının bağımsızlık ölçütlerini taşımış olduklarını tespit eden aday gösterme komitesi raporu onaylandı.

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy H Sakka, Cevat Babakaloğlu, Essa Saad S A Al-Kaabi ve Gamaleldin Ali Altıum Ali ortaklığında kuruldu.

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Essa Almasri tarafından kuruldu..

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fanar, İssam G. Hafez Salem ve Yousef Essa B. A. Al-Mohannadi ortaklığında kuruldu. 

İzmir Menderes'te 8.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Ataköy mahallesinde bulunan gayrimenku 8 milyon 925 bin 104 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Peninsula Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Peninsula Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Essa Mohammeda Kaldarı, Kamal Ismail Mohamed Hegazy, Ahmet Ergin ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu. 

Nidakule Kayaşehir Tahincioğlu ofis fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkuş tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

essa gayrimenku Haberi

essa gayrimenku


Essa Silva villaları havadan görüntüleri için...