10 / 05 / 2024

Esse satışı

Esse satışı

Esse’nin yüzde 80 hissesinin Ataköy Dayanıklı Tüketim Malları, yüzde 10′ar hisselerinin ise Cüneyt Yağcı ve Atilla Okumuş tarafından satın alınması vasıtasıyla devralınması işlemi ile ilgili Rekabet Kurulu’na başvuruldu.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te Esse 12 parça porselen yemek takımı 1.299 TL'ye satılacak! ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK Market 27 Eylül 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te Esse 12 parça porselen yemek takımı 1.299 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Esse’nin satışı için Rekabet Kurulu’na başvuru yapıldı!

Esse’nin yüzde 80 hissesinin Ataköy Dayanıklı Tüketim Malları, yüzde 10′ar hisselerinin ise Cüneyt Yağcı ve Atilla Okumuş tarafından satın alınması vasıtasıyla devralınması işlemi ile ilgili Rekabet Kurulu’na başvuruldu.

Esse sürpriz iki isim tarafından satın alındı!

Türkiye'nin büyük mutfak perakendesi zincirlerinden biri olan Esse Ev Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, sürpriz iki isim tarafından satın alındı.

Turkven Tekzen'i satın mı alıyor?

Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor...

Milli Emlak`tan satılık 10 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 10 arsa!

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Esse satışı Haberi

Esse satışı

Esse'nin yüzde 80 hissesinin devri ile ilgili  Rekabet Kurulu’na başvuruldu. 


Essenso’nun hisselerinin de tamamına sahip olan Esse’nin yüzde 80 hissesinin Ataköy Dayanıklı Tüketim Malları, yüzde 10′ar hisselerinin ise Cüneyt Yağcı ve Atilla Okumuş tarafından satın alınması vasıtasıyla devralınması işlemi ile ilgili Rekabet Kurulu’na başvuruldu.


Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurulu’nun internet sitesinde yayınlandı.


Esse sürpriz iki isim tarafından satın...