29 / 04 / 2024

Essen Park Pendik daire fiyatları

Essen Park Pendik daire fiyatları

Essen Park Evleri Pendik örnek daire bilgileri haberimizde yer alıyor. Essen Park Pendik daire fiyatları 84 bin TL ile 208 bin TL arasında değişerek satışa sunuluyor...

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

Huzur Park Pendik ev fiyatları!

Huzur Park projesinde fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor. Proje Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi...

Huzur Park Pendik fiyat listesi!

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Huzur Park Evleri toplam 80 daireden oluşuyor. Huzur Park Pendik fiyat listesi 349 bin TL'den başlıyor...

Okyanus Park Pendik iletişim!

Okyanus Park Pendik projesi 108 daire ve 5 dükkandan meydana geliyor. Projede daire fiyatları 2+1'lerde 450 bin TL'den başlıyor...

Okyanus Park Pendik daire fiyatları!

Okyanus Park Pendik daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Okyanus Park Pendik projesi 108 daire ve 5 dükkan yer alıyor...

Evra Park Pendik'te 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Evra Grup imzalı Evra Park Pendik'te 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. Evra Park Pendik'te daireler 2018 Ağustos ayında teslim edilecek.

Pendik Belediyesi'nden 21 ayda 41 park!

Geçtiğimiz yıl ilçeye 22 yeni park kazandıran Pendik Belediyesi 2015 yılında da bu yoğun çalışmasına devam ediyor. Bu yılın ilk 9 ayında 8 yeni parkı tamamlayan ekipler, 3 parkın inşasına ise devam ediyor.

Pendik East Park Residence fiyat listesi!

15 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Pendik East Park Residence'ta 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. İşte, Pendik East Park Residence fiyat listesi!

East Park Residence Pendik'te metrekaresi 4 bin 500 TL'den!

East Park Residence projesi Pendik'te Fatih Yıldız İnşaat ve MTB Mimarlık Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. East Park Residence Pendik'te metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Pendik Prestik Park’ın teslimleri yapıldı!

Özdemir İnşaat’ın 3. konut projesi Pendik Prestij Park’ın açılış ve anahtar teslimi için düzenlenen kokteyl, 31 Mayıs 2015 Pazar günü yaklaşık 250 kişilik bir davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Pendik Şehir Parkı ihalesi 20 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Pendik Şehir Parkı düzenleme inşaatı işi ihaleye çıkarıldı. Pendik Şehir Parkı ihalesi 20 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak...

Pendik Belediyesi 4 park ve 2 halı saha için kolları sıvadı!

Vatandaşın park ve spor alanları isteklerini dikkate alarak kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, yılın ilk ayında 4 park ve 2 halı sahanın yapımına başladı.

Kartal Park34 iletişim bilgileri!

Kartal Park34 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kartal Park34, Pera Park, Essen Park, Duru Park ve Günaydın Konutları'nı gerçekleştiren Hak Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Essen Park Pendik daire fiyatları Haberi

Essen Park Pendik daire fiyatları


Essen Park Evleri Hak Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşa ediliyor. 4 bin metrekare inşaat alanında yükselen Essen Park Evleri projesinde 119 adet daire yer alıyor.


Essen Park Evleri Pendik örnek daire bilgilerinden önce Essen Park Evleri ile ilgili bilgi verelim. Essen Park Evleri Pendik projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Pendik Essen Park Evleri'nde daireler 44 metrekare - 108 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 2 blok halinde yükselen Essen Park Evleri projesinde bloklar zemin+9 kat olarak tasarlandı.


Essen Park Evleri Pendik örnek daire görselleri henüz yayınlanmadı. Essen Park Evleri fiyat listesi dahilinde daireler 84 bin TL'den başlayarak konut alıcılarına sunuluyor.


Hak Yapı Essen Park Evleri fiyatlar


44 metrekare 1+1 daireler 84 bin TL ile 90 bin TL,

72-96 metrekare 2+1 daireler 125 bin TL...