30 / 04 / 2024

Essenora adresi

Essenora adresi

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa adres bilgileri kapsamında Kemal Şeker Bulvarı üzerinde yükseliyor.

Essenora Rezidans fiyat listesi!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile edilen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 397 bin liradan başlıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi telefon numarası 444 8 344 olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa Essenora ödeme seçenekleri!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 market yer alıyor. Gaziosmanpaşa Essenora ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Essenora Evleri ödeme seçenekleri!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen projede 758 adet daire bulunuyor. Essenora Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Essenora'da dairelerin yarısı satıldı!

Bahçeli villa ve daire konseptiyle hayata geçecek 758 konutluk Essenora projesinde, kasım ayında temel atma töreninin ardından konutların yarısı satıldı...

Gaziosmanpaşa Essenora Konutları'nda metrekaresi 5 bin 200 lira!

Wembley Stadyumu'nun dünyaca ünlü mimarı Norman Foster tarafından planları hazırlanan İstanbul Gaziosmanpaşa'deki en büyük konut projesi Essenora'da satışlar devam ediyor...

Essenora Rezidans'ta metrekaresi 3 bin 500 TL!

İstanbul'un finans merkezi Maslak-Levent hattındaki konut fiyatlarının düzeyi, bölgede çalışan insanların ilgisini Gaziosmanpaşa'ya yöneltiyor. Bu bölgede hayata geçirilen Essenora'da teslimler Haziran 2016'da...

Essenora'da 20 ay sıfır faiz imkanıyla!

Essenora AŞ, projeyi 2016 yılının Haziran ayında teslim edecek. 1+1; 2+1; 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan 758 konutluk projede 2 bin 500 TL peşin 20 ay sıfır faizle konut satışı gerçekleştiriliyor.

Essenora Konutları'nda 20 ay sıfır faizle!

Maslak çalışanlarını Gaziosmanpaşa'ya çekti Gaziosmanpaşa'da 400 hektarlık konut yatırım bölgesinin en büyük projesi Essenora'da 2 bin 500 TL peşinat veriliyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi!

Satış sürecinin devam ettiği Yenitepe Kadıköy Evleri projesi, Kadıköy'ün Sahrayıcedit bölgesinde 200 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi...

Essenora Küçükköy'de teslimler Haziran 2016'da!

400 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla, Türkiye’nin ve Avrupa’nın bu büyüklükteki ilk kentsel dönüşüm projesine sahip olan Gaziosmanpaşa’da en büyük konut projesi Essenora yükseliyor..

Lokum Evler satış ofisi adresi!

Lokum Evler projesinde satış süreci devam ediyor. Peşinat ödemesinin 18 ay sonra yapıldığı projede toplam 722 tane daireye bulunuyor. İşte Lokum Evler satış ofisi adresi...

Essenora nerede?

Essenora nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Essenora projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Essenora Gaziosmanpaşa teslim tarihi!

Essenora Gaziosmanpaşa teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. 20 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Essenora projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Essenora Gaziosmanpaşa Konutları'nda 2.500 TL peşinatla! 20 ay 0 faizle!

Essenora Gaziosmanpaşa Konutları'nda yer alan daireler için 2 bin 500 TL oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 20 ay faizsiz vadelendirme yapılan projede fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor.

Evora İstanbul, ticari kazancın yeni adresi!

Evora İstanbul ticari üniteleri "Ticari kazancın yeni adresi" sloganıyla satışa çıkıyor. Açık artırmayla satılacak olan projenin ihalesi 27 Kasım Perşembe günü saat 12:30'da yapılacak.

Şehrin içinde müstakil hayat! Gaziosmanpaşa Essenora!

Gaziosmanpaşa Essenora projesi Atik ile Akın-Enga-Yimta Ortak Girişimi imzası taşıyor. Daire teslimleri Temmuz 2016'da gerçekleşecek olan proje "Şehrin içinde müstakil hayat! Gaziosmanpaşa Essenora!" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Essenora adresi Haberi

Essenora adresi

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana geliyor.


İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy lokasyonunda inşa edilen proje toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede daire teslimleri 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Konum bilgisine göre Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemal Şeker Bulvarı üzerinde yükselen projede daire fiyatları 397 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile ediliyor. 


Ödeme planına göre peşinde yüzde 15, yüzde 25 peşinde yüzde 3, yüzde 50 peşinde ise yüzde 7 indirim uygulanan projede peşinatsız, vade farksız, banka kredisiz veya kefilsiz 24 ay vade sağlanıyor.


Essenora Gaziosmanpaşa adres!

Fevzi Çakmak Mah. Kemal...