27 / 04 / 2024

Essenora Evleri nerede

Essenora Evleri nerede

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Küçükköy Essenora Evleri Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de inşa ediliyor. İşte Essenora Evleri Küçükköy ödeme kampanyası 2017...

Essenora Evleri fiyat!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşan proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Essenora Evleri fiyat listesi kapsamında 397 bin liradan başlıyor.

Essenora projesi Haziran 2016'da teslim!

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükselen Essenora Evleri projesinde yüzde 15'e varan indirimler uygulanıyor. Essenora Evleri Gaziosmanpaşa projesinde dairelerin satış fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya!

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya ile faizsiz, peşinatsız, kredisiz ve kefilsiz ödeme yapılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırımla yükseliyor.

Essenora Evleri ödeme seçenekleri!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen projede 758 adet daire bulunuyor. Essenora Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora konut projesi!

Gaziosmanpaşa Essenora konut projesi satış süreci devam ediyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Küçükköy Essenora fiyat listesi!

Küçükköy Essenora fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede banka kredisi ile ödemelerde 120 aya kadar vade yapılıyor. Ayrıca firma bünyesindeki ödemelerde 24 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Essenora fiyat listesi!

Essenora evlerinde dairelerin alan büyüklükleri 71 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor. Atik ile Akın- Enga- Yimta Ortak Girişimi tarafından inşa edilen konutların satışı devam ediyor. İşte Essenora fiyat listesi...

Essenora talep toplamaya devam ediyor!

Ön talep toplamaya başlanan tarihten bugüne kadar 1000’in üzerinde talep gelmiş olduğu vurgulanan projenin tüm bağımsız bölümlerinin, yerli ve yabancı yatırımcılara açık olduğu ifade edildi.

Essenora Evleri nerede?

Essenora projesinde yer alan daireler 245 bin TL ile 1 milyon 439 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleriyle satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 72 - 256 metrekare arasında değişiyor. Peki Essenora Evleri nerede?

Essenora Evleri fiyat listesi!

Essenora projesinde alanları 72 - 256 metrekare arasında değişen 758 tane daire yer alıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Essenora Evleri fiyat listesi...

Essenora Evleri iletişim!

İçerisinde; 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market bulunan Essenora Evleri iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 8 344...

Essenora Evleri!

Essenora Evleri 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 160 milyon TL yatırım bedeli ile Gaziosmanpaşa' da hayata geçiriliyor.

Essenora nerede?

Essenora nerede sorusunun yanıtı şöyle: Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa - İstanbul. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim numarası : 444 8 344

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim!

İstanbul'da yer alan ve Türkiye'nin ilk ve tek tematik eğlence parkı olarak geçtiğimiz bahar aylarında açılan Vialand'a çok yakın mesafede yer alan Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim bilgileri...

Sky Novita Evleri nerede?

Toplamda 112 tane daire, 4 tane loft villa ve ticari birimlerden meydana gelen Sky Novita konut projesi Sky İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sky Novita Evleri nerede?

İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstmarina Evleri 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Huzzak Tower Plus Evleri nerede?

Huzzak Tower Plus konut projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki satış süreci devam eden Huzzak Tower Plus Evleri nerede?

G Yoo Bağcılar Evleri nerede?

G Yoo Güneşli Rezidans projesi Mar Yapı imzası ile yükseliyor. Satış süreci devam eden projede toplamda 721 adet daire bulunuyor. Peki G Yoo Bağcılar Evleri nerede?

Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen Mesa Çamlıca konut projesi toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan oluşuyor. Peki Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında 25 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan AB Yaşam Evleri konut projesi 6 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Kentev Kurtköy Evleri nerede?

İhya İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Kentev Kurtköy projesinde yer alan dubleks dairelerde 30 metrekare açık teras yer alıyor. Peki satış süreci devam eden Kentev Kurtköy Evleri nerede?

Akçapark Evleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Akçapark Evleri daire satış fiyatları 180 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Akçapark Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri, AHM Grup Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 36 adet daire yer alıyor. Peki Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy projesi 24 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Hol Park Evleri nerede?

Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığı ile inşa edilen Hol Park Evleri 199 adet konut ve 5 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki satış süreci devam eden Hol Park Evleri nerede?

Güneşli G Yoo Evleri nerede?

Daire teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Mar Yapı G Yoo projesinin satış süreci devam ediyor. Peki Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Güneşli G Yoo Evleri nerede?

Zekeriyaköy Köy Evleri nerede?

Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçirilen Köy konut projesinde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor. Peki Zekeriyaköy Köy Evleri nerede?

Essenora Evleri nerede Haberi

Essenora Evleri nerede


Konut teslimlerin hemen yapıldığı Küçükköy Essenora Evleri 758 adet konut, 12 adet ticari birim ve 1 marketten meydana geliyor. 


Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Küçükköy Essenora Evleri 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.  Proje İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de yer alıyor. 


1+1'den 4+1'e kadar farklı dairelerden olşan Essenora Evleri'nde sosyal alanlar arasında topark, yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları gibi donatılar mevcut. 


Essenora Evleri Küçükköy ödeme kampanyası 2017!


Essenora Evleri Küçükköy'de "Eski evini getir, yeni evinde otur" kampanyası başladı.


2016 fiyatlarının geçerli olduğu Essenora Evleri Küçükköy'de 60 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,49 faiz oranı ile ödeme kolaylığı sağlanıyor. 


Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 



Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Pınar...