29 / 04 / 2024

Essenora ne kadar talep aldı

Essenora ne kadar talep aldı

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde yer alan dairelerin fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için 20 ay 0 faiz ve birçok ödeme alternatifi sunuluyor.

Essenora 1000 talep aldı!

Ön talep toplamaya başlanan tarihten bugüne kadar 1000'in üzerinde talep gelmiş olduğu vurgulanan projenin tüm bağımsız bölümlerinin yerli ve yabancı yatırımcılara açık olduğu ifade edildi.

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Gaziosmanpaşa Essenora fiyatları ne kadar?

Essenora projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Daire alanları 72 - 256 metrekare arasında değişiyor. Peki Gaziosmanpaşa Essenora fiyatları ne kadar?

Essenora daire fiyatları ne kadar?

Essenora projesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market yer alıyor. Peki Essenora daire fiyatları ne kadar?

Essenora ne zaman tamamlanacak?

Konutların alanlarının 72 metrekareden başlayıp, 256 metrekareye kadar yükseldiği Essenora ne zaman tamamlanacak sorusuna 2016 yılının Haziran ayı içerisinde cevabı veriliyor. Projede fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor..

Essenora ev fiyatları ne kadar?

Essenora projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Proje 160 milyon TL yatırım bedeline sahip. 24 aya kadar vade farksız taksit yapılan Essenora ev fiyatları ne kadar?

Essenora fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat tarafından hayata geçirilen Essenora projesinde satışlar başladı. Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen proje 21 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. Peki Essenora fiyatları ne kadar?

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılardaki maliklere kira yardımı yapılabiliyor. En fazla 18 ay boyunca yapılabilen kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira bedeli...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar sorusuna yanıt olarak 215 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

Ankara İstanbul hızlı tren bileti çocuklara ne kadar?

Ankara İstanbul hızlı trende çocuk için bilet kaç liradan kesilecek? Ankara İstanbul YHT çocuk biletleri kaç TL? İstanbul Ankara YHT bileti çocuklar için ne kadar? Ankara İstanbul yüksek hızlı tren çocuk bileti kaç lira?

Tapu birleştirme harcı ne kadar?

Tapu birleştirme işlemi tapu kütüğünde ayrı ayrı birden çok taşınmaz malın birleştirilme işlemi olarak ifade ediliyor. Tapu birleştirme işlemi için tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu birleştirme harcı ne kadar?

Tapuda tevhit harcı ne kadar?

Tevhit ya da birleştirme talep üzerine yapılan bir tapu işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Tevhit işleminin gerçekleşebilmesi için tapu tevhit harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda tevhit harcı ne kadar?

Essenora ne kadar talep aldı Haberi

Essenora ne kadar talep aldı


Ruhsatı alınmış bir kentsel dönüşüm projesi olan Essenora için İstanbul Gaziosmanpaşa'da talep toplanmaya devam ediyor. Proje kapsamında konutlann 2016 Haziran avında teslim edilmesi planlanıyor. Toplam 160 milyon TL yatınm yapılan projeyle 800 kişi istihdam edilecek. Proje 6 adet kule blok. bahçeli teras villalar ve rezidans kalitesindeki dairelerden oluşuyor. 758 konutluk bir kentsel dönüşüm projesi olan Essenora'da konutlann m2'si 3.500 TL'den satılacak ve 2.500 TL peşin 20 ay sıfır faizle konut satışı...