29 / 04 / 2024

Essenora sosyal donatı alanları

Essenora sosyal donatı alanları

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'in master planlarını hazırladığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da 60 dönümlük şehir parkının yanındaki 21 dönümlük alanda yapımına başlayan Essenora projesininin yüzde 50'si yeşil alana ayrıldı.

TOKİ 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı hayata geçirdi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı inşa edildiğini açıkladı. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ 30 bin sosyal konutun yapımına başladı!

Sosyal konut çalışmalarının hızla devam ettiğimi ifade eden Kurum, "TOKİ'mizle şu ana kadar ülkemizde sosyal donatılarıyla beraber toplam 1 milyon bağımsız bölüm ürettik'' dedi.

Alanya'da yabancılar sosyal donatılı konut tercih ediyor!

Antalya Alanya’da 2019’un ilk on ayında 8 bin 433 konutun satışı gerçekleşti. Yerli müşteriler ucuz konutları tercih ederken yabancı müşteri ise sosyal donatılı site içerisindeki konutları tercih etti...

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatıların inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Yakuplu'da sosyal donatı ve altyapı eksikliği var!

Yakuplu özelinde Beylikdüzü'ndeki tapu sorununa değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bu mahallemizde sosyal donatı eksikliği var. Altyapı eksikliği var" dedi... 

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Sosyal donatı alanlarındaki yapılar için imar barışına başvurulur mu?

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına başvurulabiliyor. Peki, sosyal donatı alanlarındaki yapılar için imar barışına başvurulur mu?

TOKİ Artvin 1. bölge kamu ve sosyal donatı inşaatı ihalesi yarın!

Artvin İli Yusufeli İlçesi 1. Bölge Kamu ve Sosyal Donatılar İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Konut projelerinde sosyal donatı talebi artıyor!

Orta-üst ve yüksek gelir grubundaki kişiler, bir yandan zamanla yarışıp, diğer yandan iş stresinden arınma ve sosyalleşme ihtiyacını ev ortamında gidermek isteyince, konut projelerindeki sosyal donatı alanlarının önemi oldukça arttı. 

Konut projelerinde kullanışsız donatılara son!

Konutta artık kullanışsız sosyal donatı alanlarına daha az yer verilecek. 2018 yılı itibariyle sade ve kullanışlı konutlar yapılacak. 

Essenora sosyal donatı alanları Haberi

Essenora sosyal donatı alanları

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'in master planlarını hazırladığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da 60 dönümlük şehir parkının yanındaki 21 dönümlük alanda yapımına başlayan Essenora projesininin yüzde 50'si yeşil alana ayrıldı. Toplam 758 konutluk projede, 2+1 ve 3 +1 dâhil toplam 58 adet bahçeli teras villa yer...