06 / 05 / 2024

Esta Basınekspres projesi

Esta Basınekspres projesi

Esta Basınekspres projesi 2019 yılı Ağustos ayında teslim ediliyor. Esta Basınekspres projesinde 1+0 ve 1+1 daire tipleri bulunuyor...

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Benesta Amos Living geliyor! Yeni proje!

ESTA Construction yeni projesi Amos Living için düğmeye bastı. Benesta Amos Living projesi Marmaris'te hayata geçiriliyor...

Nef projelerinde14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim imkanı sağlanıyor.

5 Nef projesinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Sadece 14-15 Aralık'a özel Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde sayılı dairede yüzde 40 indirimle daireler yeni sahiplerini bekliyor.

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

Esta Basınekspres projesi Haberi

Esta Basınekspres projesi


Esta İnşaat, İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da, Basın Ekspres Caddesi üzerinde karma projeye başlıyor. Esta Basınekspres projesi 5 bodrum, zemin, zemin asma kat ve 15 normal katlı tek bloktan oluşuyor.


243 daire, 29 ofis ve 10 ticari birimden meydana gelen Esta Basınekspres projesinde teslimlerin 2019 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Esta Basınekspres projesinde 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri sunuluyor. Esta Basınekspres projesinde 34 araçlık açık otopark, 227 araçlık kapalı otopark  yer alıyor.



Esta Basınekspres projesi nerede? Ulaşım bilgileri için tıklayınız




Tel: 0 212 803 04 26   

Web: http://estacons.com  

Gülcihan...