02 / 05 / 2024

Esta İnşaat Basınekspres ulaşım

Esta İnşaat Basınekspres ulaşım

Esta Basın Ekspres projesi için düğmeye bastı. Esta İnşaat'ın Basın Ekspres projesinde 243 daire, 29 ofis ve 10 dükkan olacak...

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Benesta Bahçelievler'de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Esta İnşaat imzasıyla Bahçelievler'de yükselen Benesta Bahçelievler projesinde topraktan satış avantajı başladı. 242 adet 1+1, 220 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 daire ve 40 dükkan alıcılarını bekliyor.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Esta İnşaat Basınekspres ulaşım Haberi

Esta İnşaat Basınekspres ulaşım


Esta İnşaat, İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da Basın Ekspres Caddesi üzerinde yeni konut projesine başlıyor. Esta Basın Ekspres projesi 243 daire, 29 ofis ve 10 dükkandan meydana geliyor.


5 bin 344 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Esta Basın Ekspres projesi, Ağustos 2019 yılında teslim edilecek. Esta Basın Ekspres projesinde 34 araçlık açık otopark, 227 araçlık kapalı otopark alanı olacak.


Esta Basın Ekspres projesinde 1+0 ve 1+1 daire tiplerine yer verildi. Esta Basın Ekspres projesi 5 bodrum, zemin, zemin asma kat ve 15 normal katlı olmak üzere tek bloktan oluşuyor.


Esta Basın Ekspres projesine ulaşım için; E80 (Anadolu Otoyolu) karayolundan Halkalı İstikametine gidilirken Atatürk Bulvarına girilir. 1100 metre ilerledikten sonra İkitelli-Halkalı kavşağından dönülerek Hürriyet Caddesine girilir. 50 metre ilerlenerek Halkalı kavşağından sola dönülerek, E80...