28 / 04 / 2024

Benesta Bahçelievler'de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Benesta Bahçelievler'de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Firma: Esta İnşaat

Proje: Benesta Bahçelievler

Esta İnşaat imzasıyla Bahçelievler'de yükselen Benesta Bahçelievler projesinde topraktan satış avantajı başladı. 242 adet 1+1, 220 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 daire ve 40 dükkan alıcılarını bekliyor.



Esta İnşaat tarafından hayata geçirilen Benesta Bahçelievler projesi İstanbul Bahçelievler'de yükseliyor. Proje 27 bin 602 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 

Farklı daire tiplerinin olduğu proje içerisinde 242 adet 1+1, 220 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 daire yer alıyor. Proje içerisinde ayrıca 40 adet dükkan bulunuyor. 

Benesta Bahçelievler de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Her bloğu zemin altında 5 kat ve 13 normal kattan oluşan projede daire büyüklüklerinin proje aşamasından sonra netlik kazanması bekleniyor.

E5 karayoluna oldukça yakın mesafede yükselen projenin önünden Kabataş-Bağcılar tramvay hattı geçen proje Avrupa Yakası'nın aile yaşamı için en çok tercih edilen ilçesi olan Bahçelievler'in en prestijli bölgesinde yükseliyor. Kapısında metro durağı bulunan, E-5’e, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne, İstanbul’un en çok tercih edilen alışveriş merkezlerine, hastanelerine, üniversitelerine, metro, metrobüs ve yeni planlanan metro güzergahlarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Benesta Bahçelievler de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Benesta Bahçelievler'in sosyal donatıları arasında, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, spor salonu, sauna, hamam, basketbol sahası, cafe, restoran, çocuk oyun alanları, çocuk parkı, yürüyüş yolu ve özel peyzaj alanı yer alıyor.

Benesta Bahçelievler iletişim:

Telefon: 444 0 899

Web: https://www.benesta.com/bahcelievler/


projeye sor



Geri Dön