14 / 05 / 2024

esta inşaat ikitelli projesi ne zaman teslim edilecek

esta inşaat ikitelli projesi ne zaman teslim edilecek

Benesta Basın Ekspres ne zaman teslim edilecek sorusuna 12 Nisan 2019 yanıtını verebiliriz. Projede 43 adet konut ve 39 adet ticari ünite bulunuyor.

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor... 

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı hız kesmeden devam ediyor. İşte dev projeden son kareler...

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor! İşte son kareler!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatından son kareler!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor.

Esta İnşaat Benesta Beyoğlu teslim tarihi!

Toplam 245 adet konut, 15 ofis ve 20 mağazadan meydana gelen Esta İnşaat Benesta Beyoğlu projesi ay sonunda satışa çıkacak..

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı! İşte son kareler!

2.6 milyar TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı. Dev projenin 2020 yılında açılması planlanıyor. 

Esta İnşaat Halkalı satış ofisi!

İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yer alan Esta İnşaat Halkalı projesi 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteden meydana geliyor. Esta İnşaat Halkalı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta İnşaat Halkalı'ya 243 konut yapacak! Yeni Proje!

Esta İnşaat, İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 2019 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanan proje 243 konuttan meydana gelecek..

esta inşaat ikitelli projesi ne zaman teslim edilecek Haberi

esta inşaat ikitelli projesi ne zaman teslim edilecek


Benesta Basın Ekspres projesi Esta İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 17 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 

43 adet konut ve 39 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin arsa alanı 5 bin 343 metrekare.

Benesta Basın Ekspres ne zaman teslim edilecek?
Benesta Basın Ekspres ne zaman teslim edilecek sorusuna 12 Nisan 2019 cevabını verebiliriz. Proje kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Sosyal donatı alanları arasında; sauna, fitness center, otopark, toplantı salonu, yüzme havuzunun yer aldığı proje 212 Alışveriş Merkezi'nin karşısında yükseliyor.


Web: http://www.benestabasinekspres.com
Tel:  444 0 899