04 / 05 / 2024

Estate Station İsim değişikliği

Estate Station İsim değişikliği

Estate Station, bugünden itibaren hem logosunu hem de ülke genelindeki franchise ofislerinin tabelalarını Türkçe 'leştiriyor. Türkiye geneli 2 Bölge Müdürlüğü 15 Franchise ofisi olan Adını Emlak İstasyonu olarak türkçeleştiriyor

Real Estate Stars 2019'un kazananları belli oldu!

Real Estate Stars -Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni düzenlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende başarı kazanan şirketler ödüllendirildi.

Folkart'a Real Estate Stars 2019'dan 2 ödül! 

Folkart, Real Estate Stars 2019-Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri’nde iki ayrı kategoride kazandığı ödül ile ‘Türkiye’nin En Fazla Konut Üreten Şirketleri’ ve ‘Türkiye’nin Adet Bazında En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri’ arasında yer aldı...

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Furkan Yüce tarafından kuruldu. 

Goldinvest Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Goldinvest Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enesbayram Arslan tarafından kuruldu.

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 580 bin TL'ye Selin Ültan ve Serap Dal tarafından açıldı. 

Oswe Real Estate GMBH Almanya'daki binasını satacak mı?

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin dolaylı iştiraki Oswe Real Estate GMBH'nin sahip olduğu taşınmazların satışı hakkında açıklama yaptı.

Grand Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Naes tarafından kuruldu.

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!    

Real Estate Wolf Gayrimenkul İnşaat Asansör Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Cengiz tarafından kuruldu.

Durukan Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Durukan Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Durukan tarafından kuruldu.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Estate Station İsim değişikliği Haberi

Estate Station İsim değişikliği

Yüzde yüz Türk sermayeli Franchise Emlak firması Estate Station Türkiye geneli 2 Bölge Müdürlüğü 15 Franchise ofisi olan Estate Station Adını Emlak İstasyonu olarak türkçeleştiriyor



İcra Kurul Başkanı; Birol Polat, Yüzde yüz sermayeli bir türk firması olarak Amacımız piyasadan daha ayrışmak ve farkındalığımızı daha da artırmak istiyoruz. Şu andaki bilinirliğimizden memnunuz ama yabancı krakterler biraz zor seçilebiliyor. Şimdi kullanacağımız Türkce krakter ile çok daha göze çarpan bir algı yaratacağız. Bu bize aynı zamanda imaj yenileme anlamında tanıtım imkanı...