28 / 04 / 2024

Estate Station

Estate Station

Estate Station, bugünden itibaren hem logosunu hem de ülke genelindeki franchise ofislerinin tabelalarını Türkçe 'leştiriyor. Türkiye geneli 2 Bölge Müdürlüğü 15 Franchise ofisi olan Adını Emlak İstasyonu olarak türkçeleştiriyor

Estate Station Dişli Emlak Adapazarı'nda açılıyor!

Brokerlığını Hasan DİŞLİ ve Süleyman SAĞLAM 'ın yapacağı Estate Station Dişli Emlak, bölgeye hakim uzman kadrosu ile konut ve ticari gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verecek.

Estate Station, 4. Franchise ofis açılışı yapacak!

Estate Station, 4.Franchise ofis açılışı yapacak. Estate Station, İstanbul dışındaki franchise ofis açılışların hız verdi. Estate Station, ilk etapta 4. Franchise ofisiyle Sakarya ve ilçelerinde yapılanmasını başlattı.

Estate Station bölge bayilikleri verecek!

Estate Station bölge bayilikleri verecek. Türkiyenin yüzde 100 yerli sermayeli Franchise Markası ESTATE STATION “Bölge Bayiliği” modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek.

Estate Station'dan emlak mezunlarına ücretsiz franchise!

Estate Station'dan emlak mezunlarına ücretsiz franchise hizmeti. Estate Station, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Estate Station Ceo'su Birol Polat " Gençler bir ülkenin omurgasıdır.

Estate Station'dan teknoloji ve franchise atağı!

Emlak sektöründe faaliyet gösteren Franchise Markaları her gün ağlarına ekledikleri yeni ofislerle bir yandan büyürken bir yandan da bu ağı yönetmek ve başarıya taşımak için bilgi teknolojilerine yatırım yapıyorlar.

Estate Station, ilk ofisini Güneşli'de hizmete açacak!

Estate Station Ülke Direktörü Birol Polat, ilk ofislerini İstanbul Güneşli'de açacaklarını belirtti. 5 Haziran 2014 Perşembe günü açılışı yapılacak olan Estate Station Güneşli Denge ile emlakçılık sektörüne yeni bir bakış açısı getirecekleri dile getirdi.

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emad Eddın Al-Shwaıkı ve Nawal Mohammed ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altan tarafından kuruldu.

Vaal Real Estate Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vaal Real Estate Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdülmecid Saadettin tarafından kuruldu.

The Kıng Real Estate Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Kıng Real Estate Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Radpıe tarafından kuruldu.

Servet GYO'nun Oswe Real Estate GmbH firması kar payı ödeyecek!

Servet GYO'nun Oswe Real Estate GmbH firmasının yapacağı kar payı ödemesine ilişkin dönem sehven 2021 olarak yazıldı. Yapılacak olan ödemenin 2020 Yılı karından yapılacağı hususu kamuoyuyla paylaşıldı.

Oswe Real Estate GMBH'nin kira doluluk oranı yüzde 73'e çıktı!

Servet GYO'nun Almanya'daki iştiraki Oswe Real Estate GMBH, satıştan sonra portföyünde kalan gayrimenkullerde, 2020 yılı içinde toplam 16 bin 106 metrekare yeni alan kiralaması yaparak, doluluk oranını yüzde 73'e çıkardı. 

Square Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Square Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Amer R. Malullah tarafından kuruldu.

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertan kunter tarafından kuruldu.

Deal Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kassab ve Makbule Tetik ortaklığında kurulud.

Westfields Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Westfields Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşikaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Westfield Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Net Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Demirci tarafından kuruldu.

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Khalil, Mohammad Ameen Al Hussin ve Omer S-Haji R. Alsilefanee ortaklığında kuruldu.

Estate Station Haberi

Estate Station

Yüzde yüz Türk sermayeli Franchise Emlak firması Estate Station Türkiye geneli 2 Bölge Müdürlüğü 15 Franchise ofisi olan Estate Station Adını Emlak İstasyonu olarak türkçeleştiriyor



İcra Kurul Başkanı; Birol Polat, Yüzde yüz sermayeli bir türk firması olarak Amacımız piyasadan daha ayrışmak ve farkındalığımızı daha da artırmak istiyoruz. Şu andaki bilinirliğimizden memnunuz ama yabancı krakterler biraz zor seçilebiliyor. Şimdi kullanacağımız Türkce krakter ile çok daha göze çarpan bir algı yaratacağız. Bu bize aynı zamanda imaj yenileme anlamında tanıtım imkanı...